Minciunele cu gem, gustul copilăriei. Rețetă ușoară

Un desert ușor de făcut, ușor de mâncat. Sunt perfecte la orice oră din zi. Gustul copilăriei.
O rețetă de minciunele de la Andrei Alexandrescu, psiholog. ”Cânt la tobe și la chitară. Gătesc. Caut să râd mult”, spune psihologul pasionat de bucătărie.
”Nu știu cum le ziceți voi, dar eu așa le-am zis de când eram copil minciunele. Este o rețeta tradițională de-a locului, foarte ușor și distractiv de făcut”, spune psihologul.
Rețeta are la bază un aluat simplu, din 250 gr făină albă, un ou, 100 ml bere, o linguriță de esență de vanilie, două linguri de zahăr și un praf de sare.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook