Minciunele cu gem, gustul copilăriei. Rețetă ușoară

Li se spun minciunele, uscățele, fundițe, în funcție de regiune. O rețetă de pe vremea copilăriei.
Un desert ușor de făcut, ușor de mâncat. Sunt perfecte la orice oră din zi. Gustul copilăriei.
O rețetă de minciunele de la Andrei Alexandrescu, psiholog. ”Cânt la tobe și la chitară. Gătesc. Caut să râd mult”, spune psihologul pasionat de bucătărie.
”Nu știu cum le ziceți voi, dar eu așa le-am zis de când eram copil minciunele. Este o rețeta tradițională de-a locului, foarte ușor și distractiv de făcut”, spune psihologul.
Rețeta are la bază un aluat simplu, din 250 gr făină albă, un ou, 100 ml bere, o linguriță de esență de vanilie, două linguri de zahăr și un praf de sare.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook