Minunea din Anglia: gemeni total diferiți. Sunt favoriții internauților din lumea întreagă

Minunea din Anglia: gemeni total diferiți. Sunt favoriții internauților din lumea întreagă
Jade Ball, o tânără mămică din Anglia, nu mai prididește să dea interviuri despre gemenii săi, Cole și Klay. Unul este blond cu părul buclat și ochii albaștri ca cerul senin. Celălalt nu seamănă deloc.

Jade Ball, 32 de ani, din Salford, a născut băieți, gemenii Cole și Klay, în aprilie anul trecut. Klay s-a născut cu ochi albaștri, părul blond, iar frățiorul său geamăn  Cole are ochii căprui și pielea închisă la culoare. Gemenii sunt un amestec dintre mama lor britanică albă și tatăl jumătate jamaican.

Minunea din Anglia, gemeni total diferiți. Sunt favoriții internauților

Gemenii Cole și Klay fac furori în toată lumea. Nimeni nu i-ar crede înrudiți. Chiar și mama lor, Jade Ball (32 de ani) este uimită.”Nu mă așteptam la așa ceva”, spune britanica.

Nimeni nu i-ar crede înrudiți, din cauza aspectului lor fizic total diferit. Mama celor doi copii a spus că nici ea nu se aștepta la așa ceva și a povestit că diferențele dintre ei merg și mai departe de felul în care arată.

Cei doi băieți gemeni au fost născuți în aprilie anul trecut. În timp ce unul dintre ei, Klay, are pielea albă, ochii albaștri și părul blond, celălalt, Cole, este de culoare, brunet și cu ochi negri.

Mama lor, Jade Ball, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, acum în vârstă de 32 de ani, a explicat la ce se aștepta înainte de naștere. Jade Ball credea că cei doi copii vor semăna cu fratele lor mai mare, în vârstă de doi ani, Cruz, al cărui ten este mai închis decât al ei. Șansele ca așa ceva să se întâmple – gemeni complet diferiți! – sunt de un milion la una, potrivit Daily Mail.

Jade Ball credea că cei doi copii vor semăna cu fratele lor mai mare, în vârstă de doi ani, Cruz

Mămica britanică: ”Sunt atât de diferiți, dar la fel de frumoși!”

Mămica este și ea surprinsă. ”Nu m-am așteptat să se nască atât de diferiți. A fost evident încă din prima clipă, dar pe măsură ce cresc arată și mai diferit. Sunt uimită de acest lucru în fiecare zi. Eu cred că e foarte frumos că nu seamănă deloc.

Este fascinant. Sunt atât de diferiți, dar la fel de frumoși! Totuși, chiar dacă n-ai spune că sunt înrudiți, dacă îi vezi unul lângă altul îți dai seama că sunt frați”, a spus femeia care trăiește alături de familia ei în Marea Britanie.

”Klay este liderul. Este încrezător, năstrușnic și curios în legătură cu orice. Cole este ceva mai rezervat decât Klay. Îi place mult să danseze prin casă și să stea în brațele mele.

Amândurora le place atenția pe care le-o acordă oamenii. Amândoi sunt modele acum. Sunt fericită că sunt atât de speciali. Nu mi i-aș putea imagina altfel. Toată lumea este fascinată de ei”, a spus mama gemenilor Klay și Cole.


E unul din miliardarii lumii, iar el trăiește modest. Twitter îi aduce banii

Nimeni nu a deslușit misterul podului unde câinii se aruncă în gol. Portal către o altă dimensiune?