Mirela Vaida, pe cai mari cu Acces Direct. Are o responsabilitate uriașă. Ce spune vedeta

Mirela Vaida, pe cai mari cu Acces Direct. Are o responsabilitate uriașă. Ce spune vedeta
Șefii trustului Antenei 1 au făcut noi modificări. Acces Direct nu mai face parte din grila de programe a postului, dar asta nu înseamnă nicio nenorocire pentru echipă, așa cum s-a titrat.

Începând cu data de 28 februarie 2022, emisiunea Acces direct, moderată de Mirela Vaida nu va mai fi difuzată pe postul de televiziune Antena 1. Managerii trustului, oameni cu multă experiență în industria tv, au decis că e vremea să transforme canalul Antena Stars într-o televiziune de nișă, care pune accentul pe showbiz, povești de viață și pe partea socială a unor evenimente. Primele încercări, începute anul trecut odată cu mutarea emisiunii lui Dan Capatos arată că nu s-au înșelat. Postul a crescut mult în audiență.

Acces Direct, scoasă din grila Antena 1. Mirela Vaida a făcut anunțul în direct

Potrivit ultimei decizii a șefilor trustului Antena 1, începând cu data de 28 februarie, emisiunea Acces va ieși din grila postului de televiziune. Mirela Vaida și echipa sa se mută la Antena Stars, unde va fi difuzată de luni până vineri, începând cu ora 16.00.

Vom aloca mai mult spațiu emisiunii

“Obiectivele noastre nu vor mai fi ațintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenție și frământărilor și poveștilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor.

Concret, vom aloca mai mult spațiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piața tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viața de zi cu zi a românilor”, a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars, potrivit unui comunicat remis de trust.

„Oamenii simt că au unde să vorbească și că are cine să îi asculte”

Mirela Vaida și-a anunțat în direct fanii despre schimbare și le-a mulțumit tuturor că sunt alături de ea.

“Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieții și a evenimentelor ne-a făcut să înțelegem că suntem importanți pentru oameni, că televiziunile de nișă sunt în creștere, că publicul lor este loial și are așteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle.

Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităților în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească și că are cine să îi asculte și, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor noștri.” , a spus și gazda emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida.

Strategia postului și responsabilitatea Mirelei Vaida

Așa cum știți, la începutul anului, s-a produs trecerea emisiunii Acces Direct pe Antena Stars, după prima oră de difuzare de pa Antena 1 (orele 16-17).  Pe intervalul de la 17.00 la 18.00, emisiunea Mirelei Vaida a fost difuzată pe Antena Stars. Ei bine, audienţa staţiei a crescut de cinci ori, ceea ce a poziţionat-o pe locul patru, imediat după cele trei mari posturi generaliste. De aceea, în urma unor analize serioase, conducerea Antena Group a luat decizia să schimbe grila Antena Stars și să facă din post unul cu audiență și care să aducă venituri din publicitate. Responsabilitatea e mare pentru Mirela Vaida și echipa ei, la fel cum e și pentru trupa lui Dan Capatos.

Până în momentul de față garnitura de vedete care e prezentă pe Antena Stars este: Dan Capatos, Andrei Ștefănescu, Paula Chirilă, Cătălin Bordea, Iulia Albu, Gabriela Cristea și Mirela Vaida. Mai sunt pe țeavă încă niște nume.

Recomandarile noastre