Moartea lui Elvis Presley a fost un accident? Un detectiv criminalist mărturisește totul!

Moartea lui Elvis Presley a fost un accident? Un detectiv criminalist mărturisește totul!
După ce Elvis Presley a fost găsit mort pe podeaua băii din casa lui Graceland, pe 16 august 1977, au apărut numeroase zvonuri despre cauza decesului său.

Aducând și mai mult mister, familia sa a sigilat imediat raportul autopsiei. Unii au spus că  Elvis Presley a suferit un atac de cord în timp ce se afla la toaletă. Alții credeau că anii de abuz de droguri i-au cauzat moartea prematură. Se pare că moartea lui Elvis Presley a fost un accident.

Moartea lui Elvis Presley a fost un accident

În anul 2016, Garry Rodgers, un detectiv criminalist pensionat și legist, a declarat că, având în vedere constatările făcute, el ar fi atribuit moartea lui Elvis unui atac de cord cauzat de boli de inimă și consum de droguri. Toate acestea, au fost cauzate de o boală autoimună care a fost declanșată printr-o leziune cerebrală.

„Ar trebui să clasific moartea lui Elvis drept un accident. Nu este nimeni de vină, cu siguranță nu Elvis. Era un om grav rănit și bolnav. Nu există nicio neglijență specifică din partea nimănui și cu siguranță nu există acoperire sau conspirație a unei fapte criminale. Dacă dr. Forrest Torrent are dreptate, pur și simplu nu exista o înțelegere adecvată atunci pentru a determina ce l-a ucis cu adevărat pe regele Rock & Roll”, a spus Garry Rodgers.

Elvis Presley a fost găsit dezbrăcat în baie

Regele avea doar 43 de ani când a fost găsit cu fața în jos pe podeaua băii de la casa sa din Graceland. Părea că a căzut de pe toaletă. În ultimul deceniu al vieții sale se scufundase dramatic. După ani de abuz de droguri, artistul a început să se simtă foarte rău și s-a baricadat în dormitor. Comanda adesea platouri de cheeseburgeri.

Prietena sa, Ginger Alden, l-a găsit fără suflare cu pijamaua în jurul gleznelor și fundul în aer. Părea că ar fi căzut înainte să se așeze pe toaletă. Din scena tulburătoare, Ginger, care avea doar 21 de ani la acea vreme, a scris în memoriile sale.

„Brațele lui erau așezate pe pământ, aproape de părțile sale intime, cu palmele orientate în sus. Era clar că, din momentul în care a aterizat pe podea, Elvis nu se mișcase. I-am întors cu blândețe fața către mine. Vârful limbii îi era încleștat între dinți. Fața îi era pală. Am ridicat ușor o pleoapă. Ochii lui priveau drept înainte și avea sânge”, a povestit Ginger Alden.

Sursă foto: mirror. com

Zanni, salt spre viitor. De la ”Chefi la cuțite” și ”Survivor”, a trecut la atac la Alexandra Stan

Recomandarile noastre