Moartea lui Petrică Mîțu Stoian, învăluită în mister. Cineva nu vrea să se afle adevărul – noi dezvăluiri

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian, învăluită în mister. Cineva nu vrea să se afle adevărul – noi dezvăluiri
La aproape un an de când Petrică Mîțu Stoian a plecat la cele veșnice, ancheta a rămas în același punct. Avocatul familiei spune ce are pe suflet.

Pe 6 noiembrie se împlinește un an de când Petrică Mîțu Stoian a plecat să cânte îngerilor. Nimic nu s-a schimbat de atunci.

Ancheta morții lui Petrică Mîțu Stoian, învăluită în mister. Cineva nu vrea să se afle adevărul

Vinovații trebuie să plătească în cazul decesului lui Petrică Mîțu Stoian, numai că acest lucru se lasă așteptat. Avocatul familiei, Carmen Obârșanu, a început să-și pună tot felul de întrebări, ținând cont de faptul că toate lucrurile s-au oprit. Femeia susține că după ce s-a interesat de nenumărate ori de acest dosar, a înțeles că se află în sertarul unui procuror.

Ancheta a fost oprită

„Am fost și m-am interesat de mai multe ori de dosar, vreau să îl mai consult și să văd dacă s-a răspuns la obiecțiunile mele făcute față de expertiza pe care a depus-o Institutul de Medicină Legală și am constatat că dosarul de peste o lună este la domnul procuror, îl ține în sertar”, a spus avocatul, la Antena Stars.

De asemenea, apărătorul a afirmat că ancheta a fost oprită și nu înțelege care e motivul. Mai mult, medicul ce urma să fie audiat, nu a fost chemat să dea cu subsemnatul nici în acest moment.

Aici se pune un semn de întrebare: oare acest INR a scăzut în mod corect?

„Este vorba de producerea acelei traume la camera Baro la care a fost, iar apoi a fost dus la spital, iar la spital, ca urmare a tratamentului i-a scăzut brusc nivelul INR (n.r – analiza timpului de protrombină).

Aici se pune un semn de întrebare: oare acest INR a scăzut în mod corect? În câteva ore practic s-a făcut de trei ori mai mic decât l-au găsit la ora 6 dimineața. Mi se pare prea rapid să scadă de la 5.66 la 2.00, în câteva ore. (Oamenii legii, n.r.) Au fost la mare, și-au făcut concediile”, a mărturisit avocata.