Mocnește scandalul între Viorica și Ioniță de la Clejani. Soțul, prins cu alta! „Mergem mai departe!”

Mocnește scandalul între Viorica și Ioniță de la Clejani. Soțul, prins cu alta! „Mergem mai departe!”
Sunt împreună de o viață, dar chiar și Viorica de la Clejani a călcat strâmb. Până acum... cu gândul.

Invitați în emisiunea lui Teo, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost puși în fața unor întrebări delicate. Răspunsurile lor au făcut deliciul telespectatorilor.

Mocnește scandalul între Viorica și Ioniță de la Clejani. Soțul, prins cu alta! „Mergem mai departe!”

Dincolo de problemele pe care le au din cauza copiilor, Viorica și Ioniță de la Clejani sunt un cuplu sudat, care nu s-a lăsat pradă situațiilor grele pe care le-au avut de întâmpinat. Cei doi sunt de mulți ani  împreună, dar abia acum s-au aflat gândurile lor ascunse.

@vioricadelaclejani_😆😆😆 ##pamflet ##vioricadelaclejani ##clejanii ##foryou♬ sunet original – VIORICADELACLEJANI


Să se fi gândit vreodată să-l înșele cântăreața pe Ioniță? „Vrabia mălai visează, cu Nicolas Cage, cu ăștia”, au fost vorbele artistei. Imediat, a venit și replica soțului, care a dat de înțeles că el a călcat strâmb: „Cu gândul nu e bine… Hoțul neprins, negustor cinstit. Dar să ai casă, masa-i masă, drumu-i drum”.

„Să schimbăm subiectul, că nu voi mai avea trei luni liniște în casă”

Norocul lui Ioniță a fost că nu a fost prins de Viorica, care a încercat să evite cât mai delicat un subiect care nu-i făcea plăcere. „Să schimbăm subiectul, că nu voi mai avea trei luni liniște în casă. Dacă aș vrea să dezbat subiectul, ar bubui România. Mergem înainte pentru că suntem o familie”, a spus cântăreața, iertătoare, se pare.

Pe de altă parte, Viorica a afirmat că o iubește enorm pe Anamaria Prodan și e cu tot sufletul alături de ea. „Eu nu mai am încredere în ăștia serioși, buni, blajini. Ăștia când ți-o arde, ți-o arde. Câinele care latră, nu mușcă. Dar ăla care e tăcut, vine și te mușcă, îți lasă o rană… Te mai și infectează și ajungi și pe spital”, s-a destăinuit Viorica de la Clejani.

Sursă foto: tik tok