Moștenire genetică. Iată cât de mult seamănă unii copii cu celebri lor tați sau mame din lumea artistică! FOTO

Moștenire genetică. Iată cât de mult seamănă unii copii cu celebri lor tați sau mame din lumea artistică! FOTO
De-a lungul timpului, vedetele de la Hollywood și cele din topurile muzicale mondiale au fost fotografiate cu copiii lor. Fotoreporterii i-au urmărit de-a lungul timpului. Ce a ieșit, veți vedea în câteva imagini.

Peste ani, s-au văzut asemănările uimitoare ale fiilor sau fiicelor unor celebrități care le-au transmis genele. Asemănările sunt izbitoare în unele cazuri, în timp ce în altele se regăsesc trăsături comparabile care arată însă că este vorba de părinte și copil. În oricare din situații, suntem siguri că veți fi surprinși de cât de asemănătoare sunt aceste vedete cu descendenții lor. Moștenirea genetică se vede atunci când vă uitați la fotografiile în care perechile sunt surprinse cam la aceeași vârstă.

John Lennon – Sean Lennon (31 de ani)

John Lennon, membru al trupei The Beatles, face parte din legenda muzicii pe care el și colegii săi de trupă au făcut-o. Lennon a fost considerat conducătorul trupei, un compozitor și un muzician desăvârșit. Uciderea lui, în floarea vârstei, a șocat tot mapamondul. În urma lui au rămas doi băieți, din două căsătorii.

John Lennon a fost un activist pentru pace, dar și un tată pentru fiul cel mare care a fost interesat să-i calce pe urma. Sean Lennon îi seamănă foarte mult, așa cum puteți observa și în pozele făcute când cei doi aveau cam 31 de ani.

Sean și-a început cariera muzicală în anii 1990, dar a avut și câteva încercări în actorie. Marea moștenire genetică a tatălui său în ceea ce privește talentul este una destul de greu de realizat, însă Sean Lennon muncește să se ridice cât mai aproape de nivelul fostului Beatles.

Goldie Hawn – Kate Hudson (25 de ani)

Actrița Goldie Hawn a născut niște copii frumoși, cum era și de așteptat de către cei care și-o aduc aminte din filmele din tinerețe. Ea a devenit celebră într-un program de comedie în CBS numit, Good Morning World. Dar filmul care a lansat-o a fost „Floarea de cactus”.

Deși acum este mai în vârstă, frumusețea și talentul ei au fost transmise fiicei sale, Kate Hudson. La fel ca mama ei, Kate este o actriță de succes care și-a dovedit talentul în diferite proiecte artistice.  Este interesant de știut că, până acum, Goldie Hawn nu a vrut să lucreze cu fiica ei.

David Beckham – Brooklyn Beckham (16 ani)

Cei doi, tată și fiu au fost surprinși în imagini când aveau vârsta de 16 ani.

Brooklyn a primit genele părinților săi, David și Victoria Beckham, care au dat o combinație asemănătoare amândorura.  Arată chiar ca tatăl său, David Beckham, când avea aceeași vârstă și îi place să joace și fotbal. Cu toate acestea, el lucrează azi ca model,  semănând mai mult cu mama. Tinerii îi urmăresc ținutele și le caută în magazine.

Yolanda Hadid – Gigi Hadid (18 ani)

Este destul de evident că Yolanda Hadid este o mămică mândră, deoarece fiica ei Gigi a ales să-i calce pe urme și să devină ea însăși un supermodel. Asemănarea este clară între ele, pozate la 18 ani!

Yolanda, care arată ca o bombă sexy, i-a transmis cu siguranță genele ei bune lui Gigi, în timp ce tânăra arată ca versiunea ei mai tânără. În zilele noastre, Gigi Hadid este considerată unul dintre cele mai bine plătite modele din întreaga lume! Ea a avut contracte cu unele branduri de lux celebre și a acumulat o valoare netă de aproximativ 13 milioane dolari. Anul trecut a devenit mamă.

Foto: https://www.crowdyfan.com/

Recomandarile noastre