Nadia a povestit cum s-a cunoscut cu Anastasia Soare, devenită „regina sprâncenelor”, în țara Unchiului Sam.
Invitată prin videoconferință la emisiunea Sinteza Zilei, gimnasta noastră de nota 10, Nadia Comăneci, a povestit cum s-a cunoscut cu Anastasia Soare, o altă româncă stabilită în SUA care și-a câștigat acolo un statut de star al frumuseții. De asemenea, ea a rememorat și cum Anastasia i-a prezentat-o pe Alexandra Nechita, o altă româncă de succes, numită în copilărie „Micuța Picasso” datorită picturilor ei fantastice care au făcut-o cunoscută în lumea întreagă.
„Acum 18 ani când eram în Los Angeles am citit un articol într-o revistă foarte populară. De fiecare dată mă uitam la un articol de Steven Cojocaru, care scria despre ce e nou, despre  celebrități. Unul dintre articole a fost despre Anastasia. Am citit despre ea, despre sprâncene și citind am spus: Anastasia ca Anastasia, dar Soare nu există ca nume american.


L-am contactat pe acest Steven Cojocaru, l-am rugat să îmi dea numărul Anastasiei și am sunat-o. Iar ea îmi spune imediat: hai să servim masa de seară mâine. Așa a început amiciția noastră și ea m-a luat sub aripa ei ca și surioara ei mai mică.

Pe Alexandra tot la fel, am văzut-o într-o emisiune a lui Oprah Winfrey, o numeau „Micuța Picasso”. Numele de familie, Nichita, îmi suna cunoscut, am aflat apoi că am copilărit cu tatăl ei la Onești”, a povestit Nadia în emisiunea realizată de Mihai Gâdea la Antena 3.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri