Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”
Școala vedetelor a aruncat-o în lumea bună, iar Nadine a reușit să demostreze tuturor că are valoare. Însă a trecut prin momente cumplite în viață.

A luat BAC-ul la 44 de ani, a plecat în Franța și spune că nu simte deloc nevoia să se reîntoarcă în România. Ce secret dureros ascunde Nadine.

Nadine a rămas cu sufletul mutilat. „Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream”

Chiar dacă acum e o femeie fericită și mai ales împlinită, Nadine a trecut prin situații cu adevărat cumplite în viață. Iar perioada în care a stat la orfelinat a transformat-o total. Și indiferent cât de mult ar vrea să șteargă totul cu buretele, a rămas cu răni adânci.

„Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo”

„Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia. Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare.

Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât”, a povestit Nadine, citată de elle.ro.

Bunica a decis să o arunce în orfelinat

Bruneta a fost părăsită la doar doi ani de tatăl ei și după ce a rămas orfană de mamă, a ajuns și la casa de copii, alături de cei doi frați. Din nefericire cea care a luat această decizie greu de înțeles a fost chiar bunica ei.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj.

Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă”, s-a destăinuit vedeta cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram