Nenorocire la primul concert The Weeknd. Moartea a survenit instant

Nenorocire la primul concert The Weeknd. Moartea a survenit instant
Dramă la concertul artistului The Weeknd din Philadelphia. Un bărbat și-a găsit sfârșitul.

Concertul artistului The Weeknd care a avut loc pe data de 14 iulie la Philadelphia s-a terminat cu o mare nenorocire.

Primul concert din noul turneu „After Hours til Dawn” al lui The Weeknd a fost cu ghinion. A avut loc o mare nenorocire

Cântăreţul canadian The Weeknd îşi promovează ultimele două albume, „After Hours” (2020) şi „Dawn FM” (2022), dar a pornit concertele cu stângul. După primul concert care a avut loc la Philadelphia pe data de 14 iulie, a murit un bărbat. Potrivit informațiilor oferite de Variety, ccesta a căzut de la o înălțime de 12 metri înălţime pe Lincoln Financial Field, stadionul care a găzduit show-ul.

Nu se cunoaștea identitatea acestuia, dar se știe că avea 32 de ani și atunci când s-a dezechilibrat și a căzut se afla pe o șină de scară rulantă. Bărbatul a făcut un traumatism cranian sever și a fost dus imediat la Universităţii Thomas Jefferson. Din nefericire, medicii nu au avut cu ce să-l mai ajute, în cursul nopții el trecând la cele veșnice. Pentru a se lămuri dacă a fost accident sau nu, potrivit unui post local al CBS, a fost deschisă o anchetă.

S-a sărutat sau nu cu Angelina Jolie?

Cu ceva timp în urmă au apărut tot mai mult zvonuri privind o posibilă relație între cântăreț și Angelina Jolie. S-a dovedit ulterior că femeia pe care a sărutat-o chiar de ziua lui de naștere era Simi Khadra, care a cântat alături de sora ei, Haze. Tânăra este o prietenă a fostei partenere a lui Weeknd, modelul Bella Hadid. Cei doi s-au despărțit în anul 2019, după o relație de patru ani.

Își vinde penthouse-ul

Luna trecută, The Weeknd a anunțat că-și vinde penthouse-ul pe care l-a achiziționat în anul 2019, pentru care a plătit 21 de milioane de dolari. Întrucât vrea să facă profit, el a decis să vândă apartamentul cu 4 dormitoare și 8 băi cu suma de 22,5 milioane de dolari. Apartamentul mai are o bucătărie asemănătoare cu cea dintr-un restaurant de lux, dar și o sală de sport. Apartamentul se află într-un bloc care are 22 de etaje și ar acces la piscină cu apă sărată, spa, la parcare cu valet și heliport.

Sursă foto: profm