Neti Sandu este singură la 63 de ani. Nu vrea nici măcar un cățel în casă. Îi este frică

Neti Sandu este singură la 63 de ani. Nu vrea nici măcar un cățel în casă. Îi este frică
Neti Sandu este ca un membru de familie pentru românii care se uită la PRO TV. A intrat în casele noastre acum mai bine de 20 de ani și a fost îndrăgită imediat. Este plăcută, veselă, pare că nu îmbătrânește. Totuși, a împlinit 63 de ani. La mulți ani!

Neti Sandu a fost invitatată la prodcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”. Artistul nu s-a dezmințit. A provocat-o să cânte, să povestească și i-a dăruit un imens buchet de flori. Puțini știu că ”Stăpâna astrelor” este singură, fără soț, copii sau vreun animăluț de companie. Îi este mai bine singură.

Neti Sandu a fost invitatată la prodcastul lui Horia Brenciu, „Lucruri simple”

Neti Sandu s-a născut la miezul nopții

Neti Sandu s-a născut imediat după miezul nopții 24/25 noiembrie. Ca să fie toată viața mai tânără cu o zi, părinții ei au declarat-o pe 24 noiembrie 1958.

„Mama mea m-a născut la 0.30, la miezul nopţii, iar doctorul cu care a născut i-a sugerat să mă treacă pe 24, că să fiu cu o zi mai mare! Eu nu cred că mama a realizat că pe 25 este Sfânta Ecaterina, că ar fi contat să mă treacă în certificatul de naştere într-o zi cu un sfânt protector! Deci sunt născută pe 25 noiembrie, de Sfânta Ecaterina, la 12.30 noaptea. Voiam să mă pensionez, dar nu am făcut-o. Mai ales că se împlinesc 25 de ani de Pro Tv”, a povestit Neti pentru TV Satelit.

Anul trecut a sărbătorit singură în casă, infectată cu COVID-19. De regulă, în această perioadă își lua concediu ca să poată fi alături de sora ei, de nepoate, de prieteni. Însă, anul trecut a fost în concediu medical și a primit buchete de flori la ușă.

Neti Sandu face parte din marea familie a PRO TV. Înainte, a fost bibliotecar într-un institut. De când apare la TV, Neti Sandu este neschimbată, are aceeași coafură.

Neti Sandu este singură la 63 de ani

Neti Sandu i-a dezvăluit Andreei Esca, la Europa FM, că despărțirile și eșecurile în dragoste prin care a trecut au făcut-o să nu se mai implice în altă relație. Prezentatoarea a făcut terapie cinci ani pentru a trece peste tragicul moment în care a fost părăsită. „Nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexă asimilată a familiei”, declara Neti Sandu într-un alt interviu mai vechi.

Neti Sandu a povestit că a pus mereu preț pe familie, dar pierderea părinților a făcut-o să sufere enorm. „Am zăcut foarte mult, am suferit, am facut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință. Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații”, a mai spus astrologul PRO TV.

A fost dărâmată

A avut un mariaj eșuat, care a avut loc la vârsta 24 de ani, dar a fost părăsită după 10 ani de relație. ”Exact atunci a fost, cu două săptămâni înainte să încep (la PRO TV), a plecat după 10 ani de relaţie. Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că ne purtăm ghinion unul altuia. Şi eu de-aia n-am luptat nici un milimetru şi nu i-am cerut nici o explicaţie, pentru că eu n-aş fi avut nici o posibilitate să-i dovedesc că nu eu sunt cauza”, a povestit Neti Sandu.

”În prima zi de emisie a venit şi şi-a luat toate lucrurile din casă. Când am ajuns de la emisiune şi am văzut casa devastată, pur şi simplu mi-a venit rău. Am crezut că au venit hoţii. Am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele”, a povestit astrologul.

„Ar fi fost bine să am copii, dar mi-a fost frică la vremea aia, n-aş fi vrut să fac un copil fără să fiu căsătorită. Era o prejudecată de care m-am împiedicat foarte tare. Nu-mi pare rău într-un fel, dar era bine să fi avut un copil. Dar, pe de altă parte, de-abia după ce am făcut terapie, am înţeles ce greşeli aş fi făcut cu el şi, dacă aş putea acum să fac  şi n-ar fi atât de greu fizic, acum aş şti ce să fac cu el. Văd cu totul altfel lucrurile.”

De atunci, vedeta nu a mai avut o relație sentimentală, după cum a mărturisit. Nu are copii, dar este foarte apropiată de sora ei și de fiicele acesteia. Mari, sora lui Neti, are două fiice, de care prezentatoarea horoscopului este foarte atașată.

Debutul în televiziune

Neti Sandu face parte din marea familie a PRO TV. Toți o plac. Înainte, a fost bibliotecar într-un institut. De când apare la TV, Neti Sandu este neschimbată, adoptând aceeași coafură. Multă multă lume crede că e perucă, dar vedeta a explicat că este părul său natural. ”Îmi tai singură bretonul”, a spus Neti Sandu.

„Imediat după ce am terminat facultatea, am început să învăţ astrologia. Am învăţat exact ca la facultate. Aşa am început. Am fost continuu fascinată de astrologie, care a fost un hobby şi care a devenit după aia o profesie şi o fac zilnic”, a povestit Neti Sandu la Europa FM.

„Mă culc pe la 21.00, 21.30, dar dacă fac asta zile la rând la un moment dat sunt atât de obosită încât trebuie să mă culc de la 19.00. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 02.00, fac duş, beau cafea şi mă pregătesc pentru că la 04.00 vine maşina să mă ia, ajung în redacţie. Mă uit să văd dacă sunt montate toate. Mă machiez singură, mă face la păr. Coafura nu e chiar la fel, dar cam aceeaşi linie, pentru că părul meu este sticlos şi nu stă altfel. Nu am perucă, într-adevăr lumea mă întreabă asta, mă trage de păr de-adevăratelea, ca să se convingă ei”, a povestit Neti Sandu.