Neti Sandu, pretențioasă în dragoste. Ce trebuie să facă un bărbat ca să ajungă la inima ei

Neti Sandu, pretențioasă în dragoste. Ce trebuie să facă un bărbat ca să ajungă la inima ei
E sensibilă, doxă de carte, dar e greu să îi intri în grații lui Neti Sandu dacă ești mascul.

Despre viața personală a astrologului Neti Sandu se știu foarte puține lucruri. Iată ce declarații a făcut vedeta!

Neti Sandu, pretențioasă în dragoste. Ce trebuie să facă un bărbat ca să ajungă la inima ei

O vedem zilnic pe sticlă, îi ascultăm sfaturile, dar rar apar vești despre viața personală a lui Neti Sandu.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, astrologul a vorbit deschis nu doar despre marea sa pasiune, cât și despre trecutul său amoros. Bruneta susține că nu vrea să aibă un bărbat lângă ea doar ca să fie în rândul lumii. Pentru ea conviețuirea cu cineva și relația înseamnă mult mai mult.

„Eu văd altfel trăitul cu cineva”

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva.

Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel. (…) E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a povestit Neti Sandu.

A ajuns astrolog datorită bunicului

În ceea ce privește astrologia, Neti a mărturisit că bunicul ei și-a dorit enorm ca cineva să meargă pe acest drum frumos. Și pentru că părinții nu au vrut, ea a fost aleasa. „Pasiunea a venit de la faptul că bunicul, care era penticostal, voia ca cineva să urmeze pe linia asta… Mama nu a vrut, tata nici atât.

Apoi m-au dat pe mine să servesc eu. E adevărat că mă duceam și cântam în cor, spuneam poezii. Acolo mi-am început cariera, dacă vrei. Și bunicul, care avea doar trei clase, care e foarte gospodar și sănătos la minte, a intrat în religia asta și așa a murit. Foarte mulți au ieșit de acolo pentru că nu s-au regăsit. (…)

Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: Viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam.

Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva”, s-a destăinuit vedeta.

Sursă foto: instagram