Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur

Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur
De-a lungul anilor a câștigat milioane de dolari, dar Nicolas Cage se pare că și-a risipit averea pe diverse lucruri.

A cunoscut succesul în anii 1990, talentul său fiind uriaș, însă Nicolas Cage nu are deloc grijă de banii și imaginea sa.

Nicolas Cage are pasiuni ciudate. Câți bani a plătit actorul pentru craniul unui dinozaur

Ce se întâmplă cu Nicolas Cage? Părea că și-a revenit după cea de a cincea căsătorie, dar nu e deloc așa. Recent, starul a fost confundat cu un om al străzii și dat afară din restaurant. Motivul? S-a luat la ceartă cu angajații localului. În plus, au existat și martori care au spus că marele artist s-ar fi aflat și sub influența alcoolului.

150.000 de dolari pentru o… caracatiță

Sursele spun că în ultimii ani acesta și-ar fi risipit toată averea pe tot felul de achiziții care de care mai excentrice și a adunat datorii imense. Mai mult, se știe că acesta a fost îndrăgostit de castele și case de lux, iar la un moment dat avea nu mai puțin de 15 locuințe.

De asemenea, se cunoaște faptul că starul a mai plătit 16 milioane de dolari pentru o vilă în Newport, Rhode Island și alte 8,5 milioane de dolari în Las Vegas. Dar asta nu e tot, pentru că Nicolas are și alte pasiuni ciudate. El a scos din buzunar nu mai puțin de 150.000 de dolari pe o caracatiță. Dar și 300.000 de dolari pe craniul unui dinozaur.

Au apărut imaginile de la a doua întâlnire romantică a lui Nicolas Cage cu tânăra soție

Inel cu diamant negru pentru cea de-a cincea soție

Anul acesta, Nicolas i-a dat un inel cu diamant negru celei de-a cincea femei pe care a luat-o de soție. Este vorba de Riko Shibata, cu 30 de ani mai tânără decât el. Acesta a mai căsătorit cu Erika Koike, în martie 2019, iar mariajul lor s-a terminat după doar patru zile.

Din 1995 până în 2001 actorul a avut-o ca soție pe Patricia Arquette. Ulterior, timp de doar trei luni partenera sa de viață a fost fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley. Actorul a mai fost căsătorit și cu Alice Kim, din iubirea lor venind pe lume un băiat, Kal-El.

Sursă foto: protv