Nikita s-a întors din morți. Le-a pus gând rău femeilor care umblă cu bărbații însurați. Exclusiv

Nikita s-a întors din morți. Le-a pus gând rău femeilor care umblă cu bărbații însurați. Exclusiv
Celebra Mihaela Ispas, cunoscută ca și Nikita, și-a revenit complet după episodul neplăcut prin care a trecut. Iată ce a supărat-o pe blondă.

Războinică așa cum o știm, Nikita de România e mereu în căutarea dreptății și e supărată pe toate femeile care le iau bărbații altora.

Nikita s-a întors. Le-a pus gând rău femeilor care umblă cu bărbații însurați

Recent, pe contul său de socializare, Nikita a postat un mesaj în care le trage de urechi pe toate doamnele care nu-și văd de treaba lor și se bagă în viețile altora. Așa cum i-a obișnuit pe toți, cuvintele Nikitei sunt extrem de dure. „Valabil pentru zdrente fără valoare! Voi, javrele astea care umblați cu bărbați însurați.

El te alege pentru plăcere de moment! Dar niciodată nu vei deveni  o mamă, o soție, o gospodină. Vei rămâne o cârpă de unică folosință. Chiar nu vă e rușine de propria voastră persoană. Înainte  a vorbi de persoana mea, faceți-vă cruce. Să nu dați ochii cu mine”, a spus Nikita.

A câștigat custodia copilului

Cu doar câteva zile în urmă, Nikita a avut parte de unul dintre cele mai frumoase momente din viață. A avut proces pentru custodia copilului, care i-a fost încredințat vedetei. Nikita a simțit că explodează de fericire și a postat și un mesaj prin care își arată bucuria. Fanii i-au fost alături și au felicitat-o pentru această mare bucurie.

Cred că oricare mamă care luptă merită acest cadou. Când v-am zis că voi câștiga… Mulțumesc, Doamne, pentru ziua de azi. Lumea e a mea”, au fost cuvintele Nikitei.

A fost în comă (?)

La sfârșitul lunii iulie, fetele Nikitei au postat un mesaj tulburător în care anunțau că mama lor s-ar afla într-o stare critică la spital, pe patul de moarte, mai precis, în comă. Anunțul a fost făcut de fetele sale. „Mama e în comă de duminică. Noi, Cristina și Vanessa, vă rugăm să vă rugați să vină acasă. Murim și noi dacă mama nu mai vine”, au scris fiicele sale pe pagina de Facebook deținută de vedetă. Mai multe detalii nu au fost făcute publice la acel moment, însă au existat guri rele care au pus mesajul sub semnul îndoielii.

Sursă foto: Facebook