Noi informații. Irina Tănase a luat decizia despărțirii! Fosta lui Dragnea vrea să se rupă de trecut

Noi informații. Irina Tănase a luat decizia despărțirii! Fosta lui Dragnea vrea să se rupă de trecut
Irina Tănase a căzut în depresie după despărțirea cu scandal de Liviu Dragnea. A încercat să se împace cu politicianul social-democrat, trimițându-i o scrisoare publică, însă acest gest i-a adus și mai multă umilință. Acum, blonda aflată în mare suferință a decis să pună piciorul în prag.

Irina Tănase a fost surprinsă recent prin oraș, tristă, cu ochii parcă plânși și cu un buchet mare de trandafiri albi în brațe. S-a speculat că florile ar fi din partea unui admirator, însă lipsa vreunei urme de fericire de pe chipul blondei denotă că acest cadoul nu i-a adus vreun strop de fericire.

Sursă foto cancan.ro

Irina Tănase și-a pierdut „dragostea vieții”, după ce „Daddy”, fostul lider al social democraților, ar fi primit dovezi cum că îi punea coarne cu un bărbat mai tânăr. Mai mult, presa de scandal a titrat că aceasta îl jumulea pe Dragnea de bani și îi transfera în contul amantului. Informațiile acestea au fost negate în totalitate de blondă, iar ea susține că totul a fost o înscenare pusă la cale de prietenii lui Dragnea.

În ampla scrisoare deschisă pe care a oferit-o publicității, Irina a îndreptat atenția către partenerul politic al lui Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, insinuând că el a fost cel care a pus la cale despărțirea.

Irina face acum ce a făcut și când a fost acuzată de infidelitate

Zilele acestea, fiind din nou în atenția presei din cauza acelui buchet mare de trandafiri albi și a speculaților privind proveniența lui, Irina a aplicat aceeași metodă ca și arunci când a izbucnit scandalul infidelității. Fosta lui Dragnea și-a șters contul de Instagram!

Ca orice tânără, Irina Dragnea era încântată să-și facă selfie-uri și să folosească filtre pentru a le arăta cele mai reușite instantanee prietenilor virtuali.

Pentru a se asigura, probabil, că jurnaliștii nu mai sapă adânc în trecutul ei, Irina Tănase și-a șters conturile de pe rețelele sociale și plănuiește să rămână în umbră în următoarea perioadă.

Recent ea a fost chemată la DNA pentru a da explicații privind unele cheltuieli ale lui Liviu Dragnea, efectuate pe vremea când acesta își ispășea pedeapsa după gratii în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

În acea vreme, Irina Tănase a achiziționat un apartament în centrul Capitalei și tot atunci, scrie Cancan.ro, ar fi promis amantului că îi va livra o sumă mare de bani, pe ascuns, imediat ce îi face „Daddy” transfer bancar.

Recomandarile noastre