Noua culoare a părului, în acest sezon. Aflați de la Hailey Bieber cum se poartă

Noua culoare a părului, în acest sezon. Aflați de la Hailey Bieber cum se poartă
Ce modalitate mai bună de a rezuma starea de spirit decât cu o transformare a culorii părului? Cu siguranță am văzut multe în ultima vreme. 

La începutul anului, Jean Campbell și-a tăiat șuvițele lungi în favoarea unei tunsori mai băiețești. Apoi, Kendall Jenner a avut momentul ei castaniu la Prada, în timp ce Gigi Hadid a optat pentru un blond platinat. Culoarea momentului însă, nu mai e blond. În ceea ce privește colorarea părului, tendința sezonului se numește brun Riviera. E o culoare caldă, bogată și dinamică. Are notele sărutate de soare ale balayage-ului, dar păstrează o parte din misterul pe care îl asociem cu brunetele.

Gândiți-vă la Hailey Bieber, Lily James, Karlie Kloss și Camille Charriere—toate care și-au schimbat pletele blonde cu tonuri bogate, de ciocolată. Vogue a vorbit cu maestrul colorist Paul Bingham pentru câteva informații despre obținerea și menținerea aspectului.

Noua culoare a părului în acest sezon este brun Riviera

„Cu primăvara/vara 2022 care se profilează (…) tendința care începe să iasă în evidență pentru noi este brun Riviera sau ceea ce am numit „brunet pe plajă”. Trendul devine Efoarte popular pe măsură ce intrăm în primăvară/vară. Părul devine mai hiperfeminin și mai relaxat, iar coafarea devine mai naturală”, a spus coloristul. Acesta a explicat că, dincolo de culoarea brunetă, efectul e dat de tehnica folosită. Nu e balayage, care a fost la modă în sezoanele trecute.

Diferența e că părul „se simte mai natural și organic, aproape ca și cum părul ar fi fost deschis în mod natural de sarea de mare și căldura de la soare. Acest aspect este derivat din tehnicile de colorare anterioare, cum ar fi ombré și balayage, care implică profunzime în zona rădăcinii. Avem lungimi medii sărutate de soare și, în unele cazuri, chiar și vârfuri mai deschise pentru a câștiga textură”, a explicat Paul Bingham.

Cum se obține efectul. Sfatul specialistului

Vedeta colorării părului a mai arătat că brun Riviera poate fi obținută destul de ușor, indiferent dacă sunteți brunete, arămii, blonde sau dacă aveți păr texturat afro, deoarece totul ține de culoarea multidimensională.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily James (@lilyjamesofficial)

„Punctul cheie pentru orice colorist pentru a obține culoarea brun Riviera este păstrarea perfectă a formei. Aș recomanda țesături de plajă, sau dacă părul tău este natural ondulat sau creț, recomand părul să fie lăsat să se usuce natural cu produse de styling minimale.  Menținerea acestui aspect necesită îngrijire atenta cu tratamente regulate”, a mai declarat stilistul pentru Vogue.

Sursa foto: Instagram