Toți bărbații ar trebui să ia exemplu de la Pepe. Iată ce e capabil pentru fetele lui – Exclusiv

Toți bărbații ar trebui să ia exemplu de la Pepe. Iată ce e capabil pentru fetele lui – Exclusiv
Dacă cineva avea dubii că Pepe nu e un tată implicat, s-a  înșelat amarnic. Artistul e un exemplu. Toți tăticii din România ar trebui să ia exemplu.

Cât de des poate, Pepe are grijă să petreacă timp alături de fiicele sale. Seara trecută a fost una de pomină. Familia Pascu s-a reunit într-o formulă de zile mari noaptea trecută. Acasă la Pepe și la Yasmine,  după ce puiul cel mic al celor doi, Junior, a fost pus al culcare, a început distracția.

Afară, în curte pe terasă, Pepe, Yasmine și cele două fiice alea sale din căsătoria cu Raluca Pastramă, au făcut „viață de noapte” și party, răsfățându-se cu burgeri și cartofi prăjiți. Fetițele au fost extrem de încântate de meniu. Dar mai ales șocate de cantitatea imensă de preparate comandate de tăticul lor.

„Nu ați spus voi că vă e foame?”, le întreabă Pepe pe fetițe, în timp ce Maria și Alexandra sunt în al nouălea cer văzând cantitatea imensă de burgeri delicioși ce li se întinde în față.

Fetițele lui Pepe îl adoră pe fratele lor, Junior

Fetițele lui Pepe au o relație excelentă cu noua parteneră a tatălui lor. Și sunt super încântate de frățiorul cel mic, pe care l-a adus aceasta în familie. Micul Junior este adorat de întreaga familie. E mai interesant pentru fetițe deoarece e băiețel.

Yasmine a distribuit pe rețelele sociale un video cu fetițele lui Pepe la petrecerea nocturnă cu burgeri, la care s-au distrat copios. Ea le-a filmat alături de Pepe, în timp ce se bucură de tratație.

Gest incredibil al lui Pepe când a aflat că fosta soție merge să nască

Amintim că în momentul în care a știut că fosta sa soție se pregătește să nască, aceasta aducând pe lume o fetiță, Mariam, concepută cu noul ei soț, Ibrahim, Pepe le-a luat pe fetițele lor și le-a dus, o săptămână, în vacanță la mare, pentru a face trecerea mai ușoară spre noul membru al familiei care avea să vină.

Gestul lui i-a dat răgaz Ralucăi să nu se streseze cu ce fac copilele până ce se externează din spital, și i-a făcut acesteia acomodarea acasă în noul statut de soție și mamă, mai ușor. Amintim că Raluca Pastramă s-a căsătorit cu iubitul ei cu doar o zi înainte să nască.

Sursa foto / video: Instagram