Nu împrumutați niciodată aceste lucruri, dacă vreți să aveți spor la bani. Vă vor lua din energie și putere

Nu împrumutați niciodată aceste lucruri, dacă vreți să aveți spor la bani. Vă vor lua din energie și putere
Din cele mai vechi timpuri, bătrânii au avut grijă ca unele lucruri din gospodărie să nu fie niciodată împrumutate vecinilor sau prietenilor. Iată despre ce este vorba.

Dacă vreți ca norocul să nu plece din casă, trebuie să aveți mare grijă ce lucruri păstrați, aruncați sau împrumutați.

Unul dintre ingredientele care nu trebuie împrumutat și nici primit de la nimeni este sarea. Tradiția spune că sarea are niște proprietăți magice cu adevărat ieșite din comun, de aceea trebuie avut mare grijă. Nu o primiți de la nimeni și nu o dați nimănui sub formă de împrumut, pentru că e posibil să vă îmbolnăviți și să pierdeți o persoană dragă.

Nici vesela nu se împrumută, pentru că riscați ca viața să fie afectată negativ. În plus, orice vas spart sau deteriorat se va arunca, pentru că aduce pagubă la bani.

Încălțămintea absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă

Atenție sporită și la îmbrăcăminte, pentru că și în acest caz lucrurile se pot complica. Dacă veți achiziționa lucruri de la second hand, nu le îmbrăcați până ce nu le veți ține o perioadă în apă cu sare. Atenție! Încălțămintea absoarbe cea mai mare cantitate de energie negativă.

Nici bijuteriile nu trebuie împrumutate, cu atât mai mult să purtați inele sau alte obiecte aparținând altei persoane, pentru că acestea strâng toată energia negativă a acesteia. De altfel, chiar și experții în bioenergie vorbesc despre faptul că bijuteriile de la alte persoane pot lua norocul celui care le poartă.

Mătura nu trebuie să părăsească casa

Mătura este un alt obiect de care trebuie să aveți grijă. Nu o împrumutați sub nici o formă nimănui, pentru că veți avea parte de pierderi financiare importante, probleme la locul de muncă, dar și cu partenerul de viață. În plus, tradiția spune că niciodată mătura nu trebuie să fie dată afară din casă, chiar dacă nu mai e la fel de bună ca la început, pentru că anunță decesul cuiva din familie.

Recomandarile noastre