Nu o să vă vină să credeți ce are în comun George Burcea cu Traian Băsescu!

Nu o să vă vină să credeți ce are în comun George Burcea cu Traian Băsescu!
Toată lumea îl știe pe George Burcea de când a devenit partenerul Andreei Bălan. Dar tânărul are un trecut extrem de interesant.

S-a aflat cine este cu adevărat George Burcea și care este marea pasiune a vieții sale. Ce declarații șocante a făcut fostul soț al Andreei Bălan.

Nu o să vă vină să credeți ce are în comun George Burcea cu Traian Băsescu!

Nimeni nu s-ar fi gândit că între Traian Băsescu și George Burcea există mari asemănări. Ambii au origini la malul mării, spirit de aventură și au fost marinari. Îndrăgostit iremediabil de apă, George a fost plecat doi ani pe mare. Actorul a spus tot când a fost invitat în podcastul „Stai să zic eu”, cu Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

S-a înscris la Facultatea Maritimă în Constanța

„De Revelion, în perioada 2003-2004, eram la Botoșani și a venit un amic de-al unui prieten de-al meu, la care stăteam în apartament, foarte bogat. Era unul dintre cei mai bogați oameni din Botoșani, la acea vreme, Cătălin îl cheamă. M-a întrebat ce fac acolo și i-am spus că vreau să mă fac marinar și că vreau să ajung în Constanța. Apoi, îmi povestește că a cumpărat o casă la Eforie Sud, că nu stătea nimeni și că ar avea nevoie de cineva care să aibă grijă de casă.

Câteva luni mai târziu mi-am încheiat situația la liceu, eram în clasa a IX-a și mi-am făcut transferul la Eforie Sud, pentru clasa a X-a. Acum este unul dintre cei mai buni prieteni de-ai mei”, a declarat actorul. Iar după ce a terminat liceul s-a înscris la Facultatea Maritimă în Constanța.

A dat șpagă 1000 de dolari

Dar ca să plece pe mare avea nevoie de 1000 de dolari, bani pe care i-a primit de la fosta dirigintă, care i-a fost ca o mamă. „La liceu, mă apropiasem de doamna mea dirigintă, a fost ca o mamă pentru mine. I-am spus că îmi doresc să devin marinar, că am fost la o agenție să pot să plec pe mare și mi-a cerut șpagă 1000 de dolari.

Iar dacă îi dau banii imediat, pot pleca pe mare în cinci zile. Doamna dirigintă s-a uitat la mine, s-a dus, iar în câteva minute a venit și mi-a dat banii. Era foarte bogată (…). Am plecat pe mare, am fost marinar doi ani de zile. Bunicii mei erau foarte supărați că fugisem de acasă (…)”, a afirmat Burcea.

Sursă foto: instagram