Nunta anului va fi pe plajă, în Dubai. Ultimele detalii de la prietenii lui Florin Salam

Nunta anului va fi pe plajă, în Dubai. Ultimele detalii de la prietenii lui Florin Salam
Până la urmă, Florin Salam va face nuntă cu Roxana Dobre. Au bifat împreună șapte ani de relație și au deja trei copii. Iar ea, la 34 de ani, pare mireasa perfectă. Îi îngăduie până și escapadele și spune „distracțiile sunt distracții”.

Nunta anului va fi pe plajă, în Dubai, iar protagoniștii vor fi manelistul Florin Salam și „regina” lui Roxana Dobre. Deși cei doi viitori soți încearcă să păstreze secrete detaliile evenimentului, prieteni „binevoitori” dau din casă. Evenimentul ar fi programat spre sfârșitul acestui an, în Dubai. WOWbiz.ro a aflat informații din culisele nunții anului, precum și locația aleasă.

Salam și Roxana Dobre au fost deja nevoiți să își amâne nunta din cauza pandemiei. Apoi s-au decis să se căsătorească în Dubai. Ei au petrecut acolo o vacanță și le-a plăcut nespus.

Apropiați ai familiei manelistului au confirmat pentru WOWbiz.ro că evenimentul va avea loc spre sfârșitul acestui an, dacă nu vor mai fi probleme legate de pandemie. „Dacă nu era pandemia, Roxana și Florin ar fi făcut nunta de toamna trecută, atunci era programată. Roxana își dorește o locație exotică și vrea să se mărite pe plajă. Din toate variantele s-a ales Dubaiul, pentru că se ajunge cel mai ușor, e cursă directă până acolo și pot zbura ușor și copiii”, a dezvăluit un apropiat al familiei regelui manelelor.

Nunta anului va fi pe plajă, în Dubai

Și alte detalii au fost dezvăluite. Superba mamă a celor trei copii ai lui Florin Salam vrea să schimbe mai multe toalete. Iată cum ar putea fi desfășurarea evenimentului. Mai întâi, Florin Salam și Roxana Dobre vor face cununia civilă în țară. Apoi vor pleca în Dubai, cu o parte din alaiul de nuntași și cu nașii.

Ceremonia religioasă va fi la o biserică de lângă București, fie la o misiune ortodoxă din Dubai. Indiferent de variante, va mai exista și o ceremonie pe plajă. Aici va exista un maestru de ceremonii. Iar manelistul și aleasa lui își vor promite iubire veșnică cu tălpile în nisip. Viitoarea doamnă Stoian va purta cel puțin două rochii: una de mireasă, pe careo va purta în timpul ceremoniei și a doua de mătase, la petrecerea de după.

Florin Salam și Roxana Dobre intenționează  să închirieze un yacht pe care invitații vor petrece câteva ore, după care va urma o cină la un restaurant scump. Doar câțiva prieteni apropiați și familia celor doi vor fi invitați la evenimentul din Dubai, urmând ca cei doi să organizeze și o mega petrecere cu lăutari, unde să-și cheme toți prietenii, la întoarcerea în România.

De ce și cum s-a apucat Demi Moore de băut după 20 de ani de abstinență