O mai țineți minte pe Neylini? Uite ce face acum celebra cântăreață

O mai țineți minte pe Neylini? Uite ce face acum celebra cântăreață
O mai țineți minte pe Neylini? Artista care a cântat hit-ul ”Muleina” a fost invitată la ”Cu capu-n zori” și a povestit cu ce se ocupă acum, la 12 ani de la lansarea celebrei melodii.

Neylini, pe numele său real Liliana Nae, a dominat topurile muzicale în 2009 cu hit-ul ”Muleina”. Invitată la emisiunea ”Cu capu-n zori” de la TVR 1, artista a povestit ce face zilele acestea și cu ce se ocupă. O mai țineți minte?

„Muleina” avea să devină cel mai difuzat hit al anului 2009 și s-a bucurat, atunci, și de un videoclip în regia lui Iulian Moga. Piesa a atins milioane de inimi, a trecut granițele spre țări precum Grecia, Turcia, Cipru, Polonia, Germania și multe altele… și a adus-o pe Neylini pe scene mari și în atenția publicului. ”Muleina este piesa care mi-a îndeplinit toate visele și care vorbește cel mai bine despre și din inima mea. Faptul că după 10 ani o cânt cu aceeași bucurie, iar voi o cântați și dansați alături de mine spune multe!”, spunea Neylini în urmă cu doi ani. 

O mai țineți minte pe Neylini? Ce face acum cântăreața 

O mai țineți minte pe Neylini
Neylini la „Cu capu-n zori”

Neylini nu prea mai intră acum în studio, însă continuă să cânte, chiar și după toți acești ani. Artista are propria ei formație de petreceri, Mihai Napu Band și continuă să încânte publicul cu vocea ei. ”M-am apucat de gătit și cred că nu sunt singura cântăreață care face asta în această perioadă. M-am apucat de gătit din pasiune și că mi-a permis timpul. Fiind foarte liberă și pentru că toate evenimentele noastre s-au anulat, s-au reprogramat eu mi-am ținut și îmi țin în continuare moralul. Cânt împreună cu băieții de la Mihai Napu Band, este o trupă de cover-uri extraordinară. Am fost în formula asta de vreo 7 ani, de cântat live 100%”, a povestit artista la ”Cu capu-n zori”. 

”Din cauza pandemiei am fost puțin închiși. Am mers la repetiții cât s-a putut, în schimb nu suplinește nimic dorul de scenă, dorul de oameni. Sperăm să mai știm să ne facem meseria cum trebuie”, a încheiat Neylini. 

Foto: Facebook

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față. Pe cine iubește diva

Recomandarile noastre