Oana Roman a făcut anunțul, iar fanii sunt cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Oana Roman a făcut anunțul, iar fanii sunt cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta
De când problemele au năpădit-o, Oana Roman simte nevoia de cât mai multă liniște și a luat o decizie la care nu s-ar fi așteptat nimeni.

Oana Roman e cu nervii în pioneze. Trece prin momente cumplite după ce Mioara Roman a fost operată și s-a apucat de terapie.

Oana Roman a făcut anunțul, iar fanii sunt cu ochii în lacrimi. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Recent, printr-o postare pe contul de socializare, fiica lui Petre Roman, a anunțat că nu va mai da interviuri în perioada care va veni și nu va mai accepta nici o invitație la vreun post de televiziune. Ea spune că se află într-o perioadă foarte delicată, în care nu vrea decât să stea alături de familie, fără să mai fie nevoită să dea explicații sau să răspundă la vreo întrebare.

“Nu-mi arde nici de televiziuni, nici de emisiuni, nici de ziare, nici de nimic”

„Nu sunt într-o perioadă în care îmi doresc să vorbesc despre nimic. Ce am avut de spus, am spus și spun aici pentru voi, pentru cei care mă urmăresc. Sunteți la fel de mulți cum m-aș duce la o emisiune. Este încă o perioadă grea, nu am reușit azi noapte să dorm decât câteva ore. Trebuie să vedem cum ne organizăm cu recuperarea mamei. Nu-mi arde nici de televiziuni, nici de emisiuni, nici de ziare, nici de nimic”, a declarat vedeta.

A reînceput terapia

Cu 15 ani în urmă, Oana a avut nevoie de terapie pentru a-și reveni. Din nefericire, acum are nevoie de ajutorul specialistului și a apelat la același terapeut care i-a acordat sprijinul necesar.

„Încerc să găsesc variante pentru un loc specializat unde mama să poate face recuperare intensiv o perioadă. (…) După foarte mulți ani, reîncep ședințele de terapie pentru că în ultima vreme m-au copleșit un pix toate stările de spaimă, de anxietate și de frică.

Cu tot ce am trecut cu mama și am nevoie să reîncep terapia, iar de astăzi mă duc la ședințe. Merg la doctorul la care am fost și acum 15 ani, când am mai făcut terapie și m-a ajutat foarte mult și mă gândeam să vorbim un pic despre asta și să ma întrebați tot ce vreți legat de depresie, anxietate și terapie”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: instagram