Oana Roman, atac dur la adresa lui George Simion! L-a făcut praf pe liderul AUR chiar în ziua nunții

Oana Roman, atac dur la adresa lui George Simion! L-a făcut praf pe liderul AUR chiar în ziua nunții
Oana Roman spune ce gândește fără menajamente. În cercul său de pe Instagram, unde a devenit un veritabil influencer, Oana nu s-a sfiit să împărtășească viziunea ei asupra nunții lui George Simion.

Liderul AUR George Simion a mai căpătat „un dușman”. Oana Roman, fiică de fost prim-ministru, nu a rezistat și a comentat evenimentul desfășurat în aceste zile: nunta anului.

Evenimentul cu fast de la Măciuca, nunta de trei zile a lui George Simion, a stârnit revoltă în sufletul Oanei Roman. Fiica fostului premier al României a reacționat dur la imaginile prezentate de canalele TV.

„Peste tot aceeași mizerie”, a scris Oana, pe Instagram, arătând fanilor că pe posturile de televiziune sunt difuzate doar imagini de la „nunta poporului”, fiind invitați toți cetățenii care își doresc să participe.

„Mi se pare exemplul cel mai evident că suntem într-un punct în care practic ne facem singuri de râs, ca țara și popor!”, a transmis Oana Roman.

Mesajele tranșante au continuat:

„Totul este deszgustător, jenant și atât de degradant”, a mai spus ea.

Imaginile la care face referire sunt cele cu Ambulanța care intervine pentru una dintre nașe, care a leșinat.

Se pare că aceasta este însărcinată și i s-ar fi făcut rău din cauza căldurii. Martorii spun că femeia s-a prăbușit chiar în timpul ceremoniei. Ea și-a revenit rapid, după ce apropiații i-au acordat apă.

Politicianul și soția lui au 10 perechi de nași.