Oana Roman s-a sucit privind vânzarea vilei din Tunari. „S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți…”

Oana Roman s-a sucit privind vânzarea vilei din Tunari. „S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți…”
După ce a spus că vrea să vândă casa, Oana Tunaru s-a întors. vedeta spun acum ce scop a avut cu adevărat.

Oana Roman s-a supărat rău după ce a văzut comentariile care au început legate de vânzarea vilei din Tunari. Iată ce a ieșit.

Oana Roman s-a sucit privind vânzarea vilei din Tunari. „S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți…”

Oana Roman nu s-a gândit niciodată că un simplu anunț de vânzare a casei va duce la apariția atâtor discuții. Inițial, spune vedeta, ea a vrut să închirieze vila cu suma de 2. 500 de euro pe lună, apoi a spus că e posibil să vândă locuința, pentru suma de 480.000 de euro. Numai că, susține bruneta, încă nu s-a hotărât ce vrea să facă, iar totul a fost doar un mic test.

„Eu am făcut un mic test doar! Am făcut o postare pe acest grup unde am și spus că prima opțiune este închirierea și nu vânzarea”

„A sărit toată lumea aiurea! S-a întâmplat un lucru care pe mine m-a scos din minți. De asta vreau s-o vând și să plec odată din țara asta,  ca să nu mai trăiesc aici! Nu mai suport atâta prostie și atâta răutate, și atâta nesimțire. Această informație a pornit de la o postare pe care eu am făcut-o pe un grup privat, eu dacă voiam să fac această informație publică și să mă hotărăsc că vreau să vând casa, anunțam public, pe Instagram-ul meu!

Eu am făcut un mic test doar! Am făcut o postare pe acest grup unde am și spus că prima opțiune este închirierea și nu vânzarea, ca să văd dacă ar exista eventuali clienți, am făcut o testare a pieței, dacă vrei!”, a ținut să lămurească Oana Roman, pentru Click.

 „M-au căutat destui clienți”

Oana e cu nervii la pământ, pentru că s-a aflat cine a dus vorba mai departe și a făcut print screen, dar susține cu tărie că locuința ei nu se va vinde în acest moment. „O domnișoară care este foarte proastă și nesimțită, nu știu cine e, că sunt 40.000 de oameni pe grup, dar ea se știe cine e și îi spun eu că e și nesimțită și proastă, s-a apucat și a făcut print screen!

Eu nu vreau s-o vând! Într-adevăr, casa este prea mare, prima opțiune este s-o închiriez, evident, și să ne mutăm într-o casă mai mică. Deocamdată, nu se pune problema, dar, dacă găsesc un client care e dispus să dea 2.500 de euro de închiriere, dar dacă e dispus să dea 500.000 de euro pe ea, eu o vând și mă car în Franța. M-au căutat destui!”, a mai spus Oana Roman.