„Old Hollywood”, tema nunții frumoasei Jennifer Lopez. Nuntașii au mâncat un preparat de pe vremea bunicii

„Old Hollywood”, tema nunții frumoasei Jennifer Lopez. Nuntașii au mâncat un preparat de pe vremea bunicii
20 de ani a așteptat Jennifer Lopez ca să-și vadă visul împlinit. A reușit! S-a căsătorit cu bărbatul inimii sale.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck a început cu o ceremonie fastuoasă, care a avut loc la superba reședință a actorului.

„Old Hollywood”, tema nunții frumoasei Jennifer Lopez. Nuntașii au mâncat un preparat de pe vremea bunicii

Jennifer și Ben au decis ca tema nunții să fie “Old Hollywood”, iar invitații au fost întâmpinați cu postere din filme americane vechi, dar și decoruri hollywoodiene vintage. Toată lumea s-a îmbrăcat în alb, după dorința mirilor, iar invitații  au avut de ales din cele mai bune trabucuri, care se aflau pe un bar din lemn sau pe mese înalte, aranjate într-o clădire în stil hambar.

Băuturile au fost servite pe veranda reședinței principale, un conac superb, cu patru dormitoare. „Totul a fost cu adevărat de bun gust și nici pe departe atât de sclipitor pe cât te-ai fi așteptat de la două astfel de vedete uriașe”, au spus câțiva dintre invitați.

Jennifer a dorit să aibă preparate în stil portorican

Ulterior, toată lumea a fost invitată la cina care s-a desfășurat pe un debarcader acoperit, de pe malul lacului la Oyster House. Ceea ce a surprins pe toată lumea a fost meniul, Jennifer insistând pe faptul că-și dorește ca la cea mai frumoasă nuntă să aibă mai ales preparate în stil portorican.

Drept urmare, invitații s-au bucurat de cea mai bună carne de porc prăjită cu orez și legume, dar și pui prăjit și macaroane cu brânză. Desertul a fost ceva mai sofisticat, invitații bucurându-se, printre altele, de cupcakes cu cireșe deasupra.  Cât privește tortul, acesta a avut trei nivele și a fost decorat în crem și auriu.

Mama lui Ben a fost dusă cu ambulanța

Nunta a fost marcată și de evenimente mai puțin plăcute, pentru că mama lui Ben a căzut de pe docul de lemn și a suferit o rană la picior. Actorul și Jennifer au dus-o de urgență la spital, pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Marele absent de la nuntă a fost chiar fratele lui Ben, actorul Casey Affleck. El a mărturisit că nu a putut ajunge din cauza unor „obligații parentale”, dar a fost surprins de paparazzi la o cafea în Los Angeles.

Sursă foto: protv