Nu-și mai încape în piele de atâta bucurie!  Celebra profesoară de canto Oana Barabancea a anunțat că fiica ei, Gloria (19 de ani) a primit un mare premiu în Statele Unite.

Ozana Barabancea a scăpat cu bine de emoții când copiii săi au reușit să o facă mândră cu notele obținute la Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Națională. Gloria și Andrew sunt născuți la 4 ani distanță. Acum, profa de canto de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, este din nou în cale afară de fericită.

Ozana Barabancea explodează de bucurie

Felicitări! Ozana Barabancea nu s-a mai putut abține și a postat anunțul pe Internet.

”Este fiica mea, este bucuria și surpriza mea de fiecare zi . Îmi interzice categoric să postez ceva cu ea, dar explodez și e imposibil să ascund atâta bucurie : a luat Trofeul la un festival, din 200 de elevi , apoi a luat medalia de aur la secțiunea instrumentală în USA, la un alt festival de prestigiu, cu tradiție, World Championships of Performing Arts.  Are confirmări ale muncii sale de pianistă, de muziciană. Cred ca am educat-o prea bine, prea modestă, prea sobră, prea fermă, dar superbă cu totul. Îi respect rugămintea , dar urlă orgoliu de mamă în mine și aș vrea să sparg munții să se ducă vestea peste mări si țări. Copilul meu studiază 8-10 ore pe zi .  Gloria este biruința mea ! Gloria este motivul bucuriei noastre de zi cu zi . Probabil mă va certa când va citi că am cedat tentației de a mă lăuda ! Dar dacă nu eu, și fratele ei, atunci cine să fie mândră de ea ?”,  a postat Oana Barabancea, într-un moment de maximă bucurie.

Ozana Barabancea are doi copii, pe Gloria și Andrew care au rezultat din mariajul cu renumitul pianist, Sorin Terinte.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp