Paste pentru leneși. Cea mai simplă rețetă

Paste pentru leneși. Cea mai simplă rețetă
Vă prezentăm azi o rețetă foarte simplă și foarte gustoasă. I-am spus paste pentru leneși, pentru că e atât de simplu de pregătit.

Pentru a prepara această rețetă de paste pentru leneși nu trebuie, neapărat să fiți așa. Este doar o rețetă care se gătește extrem de simplu. În afară de faptul că trebuie să fierbeți pastele, separat, pentru a găti sosul aferent  nu aveți mare lucru de făcut. De fapt, secretul stă în combinația gusturilor și aromelor. Iar ingredientele doar se pun împreună într-un vas și se dau la cuptor. Nici măcar nu trebui să le amestecați.

Pentru această rețetă puteți folosi spaghette sau orice alt tip de paste. Pastele făinoase sunt un produs alimentar obținut prin uscarea aluatului nedospit de făină cu apă, la care se poate adăuga de asemenea și sare sau ouă. Puteți folosi și paste colorate. Acestea pot conține și zarzavaturi sau legume precum pastele verzui conțin spanac sau pastele roșiatice, roșii.

Până la urmă, ideea este să gătiți simplu, rapid, fără să vă chinuiți prea mult în bucătărie, astfel că aveți libertate deplină în a opta pentru orice fel de paste aveți la îndemână, în casă, sau pentru oricare vă fac plăcere.

Pentru 2-3 porții de paste pentru leneși aveți nevoie

– 350 g de spaghete

– 12 roșii cherry

– 150 g de cremă de brânză cu ierburi

– 1/2 ceapă roșie mică

– 2 căței de usturoi

– 2 linguri de ulei de măsline

– 1/2 lingură de pastă de tomate

– 5-6 cuburi de spanac cu frunze congelate

– 250 ml smântână de gătit

– Sare și piper

– paprika pulbere

Mod de preparare

Se va începe cu prepararea sosului. Se pun toate ingredientele într-o tavă de copt și se coc la 200 de grade Celsius în cuptorul cu convecție timp de aproximativ 25 de minute. În timp ce pastele se fierb, puneți deoparte o parte din apa în care s-au fiert acestea.

Scoateți caserola din cuptor. Adăugați un polonic cu apă de la paste și amestecați. Apoi adăugați pastele și savurați.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taste The Rainbow 🌈 (@kitchenachim)

Sursa: Instagram