Patru camioane de flori s-au folosit pentru botezul micuțului Vlăduței Lupău. Ce s-a întâmplat în timpul slujbei

Patru camioane de flori s-au folosit pentru botezul micuțului Vlăduței Lupău. Ce s-a întâmplat în timpul slujbei
27 septembrie este o zi pe care Vlăduța Lupău o va păstra totdeauna în suflet ca pe o comoară. Astăzi, și-a creștinat băiatul.

Micuțul Vlăduței Lupău a intrat de astăzi în lumea creștinilor. Iată primele declarații ale vedetei.

Patru camioane de flori s-au folosit pentru botezul micuțului Vlăduței Lupău. Ce s-a întâmplat în timpul slujbei

Micuțul Iair, fiul Vlăduței Lupău a trăit astăzi un moment deosebit, primind taina botezului într-o biserică de lângă Cluj. Pentru că evenimentul a fost așteptat cu sufletul la gură de toată lumea, în timpul slujbei s-a lăsat cu lacrimi. A plâns mama, au plâns nașii, dar cel mai emoționat dintre toți a fost tatăl bebelușului.

„Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat”

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair.

Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”, a declarat Vlăduța Lupău la Pro TV.

Ce ținute speciale a ales Vlăduța pentru acest eveniment important

Micuțul a avut trei perechi de nași, cântăreața Olguța Berbec, prietena de suflet a Vlăduței cu soțul, fotbalistul Adrian Păun și soția, Carmen, precum și Florin Mureșan. Vlăduța Lupău a strălucit la slujba religioasă, într-o ținută de vis. Ea a optat pentru o rochiță mulată pe corp, crem, cu perle, iar pe cap a avut o eșarfă aurie. În ceea ce o privește pe Olguța, artista a ales o rochie neagră, cu un guler alb, care-i venea ca turnată, iar pe cap a avut o micuță pălărie.

Fără sarmale, dar cu sushi

Sala unde are loc petrecerea arată ca într-un basm, întrucât s-au folosit nu mai puțin de patru camioane de flori pentru a o decora. Cât privește meniul, Vlăduța a avut grijă ca invitații să aibă tot ce le poftește inima, de la pizza și paste în roată de parmezan, până la sushi, felul de mâncare preferat al soțului său.

Sarmalele, la care s-ar fi gândit toată lumea, lipsesc din meniu, pentru că artista a optat pentru preparate moderne. „Evenimentul se anunță spectaculos. Vlăduța și-a pus amprenta. Am adus undeva la patru camioane de flori. Inclusiv ea era impresionată, nu-și imagina că pot exista atâtea flori”, a declarat Geta, organizatoare de evenimente și prietena Vlăduței Lupău, pentru Pro TV.

Ce mesaj a transmis vedeta

Vlăduța Lupău nu și-a uitat fanii în această minunată zi și a postat o fotografie cu soțul și bebelușul, îmbrăcat la patru ace, cu costum și papion, și a scris câteva cuvinte de suflet. „De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, au fost cuvintele vedetei.

Sursă foto: fanatik, instagram