Paula Chirilă a dat lovitura. Vine seară de seară lângă un realizator de top

Paula Chirilă a dat lovitura. Vine seară de seară lângă un realizator de top
Este o atristă desăvârșită: actriță de film, radio, teatru și voce din România. De asemenea, ea este și prezentatoare de televiziune. Sezonul acesta revine pe micile ecrane, alături de un realizator de top.

Actrița debutat cu rolul Anei, în filmul „Margo” (2006), regizat de Ioan Carmazan. Tot în anul 2006, în urma rolului său din scurtmetrajul „Nunta”, Chirilă a obținut premiul pentru „Cea mai bună actriță de comedie“ la Festivalul internațional de teatru și film „Hyperion“. În anul 2016, Chirilă a prezentat reality show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu în locul Mirelei Boureanu Vaida.

Paula Chirilă, co-prezentatoare într-o emisiune de top

În octombrie 2020, Paula Chirilă a fost co-prezentatoare în emisiunea Xtra Night Show. S-a descurcat de minune alături de Dan Capatos, motiv pentru care sezonul acesta i-a prins din nou în același platou. Va face parte din echipă și alături de Cătălin Bordea, care este nelipsit din platou.

Noul sezon, în care realizatorii au pregătit foarte multe surprize telespectatorilor fideli, va debuta pe Antena Stars. Formula este nouă, odată cu cooptarea blondei care nu este străină de micul ecran.

Aseară a fost prima emisiune în această formulă. Invitată a fost și Adriana Bahmuțeanu, care l-a caricaturizat pe milionarul Nick Rădoi, fostul iubit al soției lui Ilie Năstase. Omul se băgase ca musca-n lapte în recentul scandal al violenței conjugale dintre soții Năstaste.

Cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România

Emisiunea va fi difuzată în fiecare seară de la ora 22:30, pe Antena Stars. Prima ediția a avut loc aseară, 11 ianuarie. Dan Capatos a spus că emisiunea Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România. 

„Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am tăit cu totii. Erau supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a fost anunțul făcut de Dan Capatos, prezentatorul emisiuni Xtra Night Show.

Serialul „Fetele Gilmore – Un an din viață” ar putea avea continuare

Recomandarile noastre