Paula Chirilă aruncă bomba: „M-am săturat de bărbați!”

Paula Chirilă aruncă bomba: „M-am săturat de bărbați!”
Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! este o adevărată provocare pentru Paula Chirilă. Aceasta a ajus la capătul răbdărilor.

În vârstă de 46 de ani și mama unui copil, Paula Chirilă este o actriță de film, radio, teatru, voce și televiziune, și prezentatoare de televiziune. Ea este cunoscută pentru faptul că e o femeie cu adevărat asumată. Recent, mărturisea că gura lumii nu o afectează și vorbește deschis despre povestea pe care a trăit-o alături de un bărbat cu 16 ani mai tânăr.

„Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul”, declara vedeta, la începutul anului, în revista Viva!

Paula Chirilă s-a săturat de bărbați

Acum însă, asumată cum e, a făcut o decrați tranșantă. Paula Chirilă spune că s-a săturat de bărbați. Încă din prima gală aceasta a avut de interpretat roluri de travesti, iar gala cu numărul cinci nu va face excepție. “Din 5 ediții, eu am avut 4 travestiuri. M-am săturat, m-am săturat de bărbați!” va declara aceasta, râzând.

Ruleta a hotărât săptămâna trecută, personajele pe care le vor interpreta Paula Chirilă alături de Maria Buză, și anume Gipsy Kings cu hit-ul Bamboleo. La auzul provocării unui nou travesti, Paula Chirilă a declarat că a ajuns la capătul puterilor şi că se simte de două ori nedreptăţită “Îmi vine să îmi iau câmpii. Nici nu îmi place deloc piesa asta“. Colega sa, Maria Buză i-a fost alături, dar a spus că: “Nu știu cum să o împac. E așa de supărată…”

Totodată, Paula Chirilă s-a descurcat de minune în rolul ales.

Cuplul Ilona şi Ristei, câștigător cu o super transformare în Cher

Explozie de culoare, energie și transformări neașteptate în cea de-a cincea gală Te cunosc de undeva!. Gheața a fost spartă de echipa formată din Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au intrat în pielea reginei Glamour, Cher. Zarug și Jazzy Jo au adus pe scenă o legendă a muzicii românești, care a emoționat până la lacrimi o țară întreagă, pe inegalabila Mirabela Dauer.

Celebra trupă rock Nirvana a fost adusă pe scenă într-un moment exploziv care a unit generații întregi de Alexia și Dima, în vreme ce Romică Țociu și Carmen Chindriș s-au transformat în enigmaticul artist Carla’s Dreams şi Ema. Carmen Chindriș s-a văzut pe ea însăși de două ori pe scena Te cunosc de undeva!, căci ruleta le-a adus Anei şi Monicăi Odagiu personajul său, iar asemănarea a fost una izbitoare.

Emi și Cuza nu au ținut cont de bariera lingvistică, atunci când au adus pe scenă trupa asiatică Shanshui Zuhe într-o transformare emoționantă.

A urmat apoi o explozie de muzică și dans marca Anisia Gafton și Ionuț Rusu, care au adus la viață pe scena Te cunosc de undeva! trupa Boney M, care a făcut istorie în discotecile din România.

Ultimul moment al serii a fost cel al chitărilor, Paula Chirilă și Maria Buză interpretând hit-ul Gipsy Kings- Bamboleo.

Juriul a avut o misiune grea, iar după jurizarea lor, trei echipe – Emi și Cuza, Ilona și Ristei și Carmen Chindriș și Romică Țociu au fost la egalitate. Băieții de la Noaptea Târziu au hotărât câștigătorii acestei ediții, punctele lor mergând către Ilona Brezoianu și Florin Ristei.

Cum se vor descurca cele 8 cupluri de concurenți cu noile roluri atribuite lor de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a şasea gală a celui de-al 17-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!.

Sursa foto: In stagram, Antena 1