Iar pe Bill Clinton îl apucă durerile de cap, pe bună dreptate. Monica Lewinsky iese în față pentru a vorbi despre scandalul care a zguduit Casa Albă în 1998 și despre criza politică care a urmat. Monica Lewinsky va produce acum un serial TV despre „scandalul Clinton”, printr-o serie intitulată „Impeachement” pe care a produs-o pentru Disney.

O alegere aproape obligatorie pentru o persoană ca ea obișnuia să fie în centrul atenției, dornică să-și aducă în cele din urmă punctul său de vedere, scrie Elle.com. Așadar, după procesul împotriva OJ Simpson și asasinarea lui Gianni Versace, al treilea sezon al American Crime Story va fi dedicat scandalului Clinton-Lewinsky.

Pe Bill Clinton îl apucă durerile de cap

Seria este inspirată de eseul lui Jeffrey Toobin  „A Vast Conspiracy”  o materializare monografică al scandalului din care Lewinsky, în vârstă de 21 de ani la momentul declanșării, a ieșit profund marcată. Și cu un diagnostic de tulburare post-traumatic din cauza stresului.

În ciuda căderii, fosta internă de la Casa Albă a reușit să se reinventeze de-a lungul anilor ca scriitoare, activistă și acum și proprietară a companiei de producție „Alt Ending”.  Iar proiectul de acum este tocmai un „final alternativ” pe care Monica dorește să-l dea poveștii sale. Ea va reexamina întreaga poveste prin punctul ei de vedere și oferă lumii propria versiune a evenimentelor, după anii de atacuri și critici dure din partea presei și a opiniei publice.

Actori de top în filmul scandalului

Pe lângă Monica (foto) – interpretată de Beanie Feldstein – serialul va acorda, de asemenea, un spațiu amplu altor două figuri feminine care au jucat un rol cheie în poveste. E vorba de Linda Tripp, colega și prietena ei, care după confidențele lui Lewinsky a înregistrat în secret conversațiile dintre stagiar și președintele Bill Clinton.

Iar apoi le-a predat judecătorului care se ocupa de caz (care va fi interpretat de Sarah Paulson).  Alt personaj cheie e jurnalista Paula Jones, prima care l-a acuzat Clinton de hărțuire, care va fi interpretată de Annaleigh Ashford. Rolul lui Bill Clinton, interpretat de Clive Owen, va fi estompat, în timp ce în fundal va ieși în evidență figura soției sale Hillary, interpretată de Edie Falco.

Pentru Hbo Max, Lewinsky, în vârstă acum de aproape 50 de ani, mai lucrează la documentarul „15 minute de rușine”, care își va lua reperul din Ted Talk – The Price of Shame din 2015, pentru a vorbi despre consecințele potențial devastatoare ale hărțuirii cibernetice și alte forme de hărțuire, pe care revoluția tehnologică de la începutul anilor 1990 și începutul anilor 2000 le-a amplificat, ducând la ceea ce HBO max definește ca fiind o „epidemie de rușine” în cultura contemporană.

Sursa foto: Instagram

Detalii incendiare despre moartea prințesei Diana (I). Biletul scris de mână, Charles interogat și testiculele de cerb

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp