Pepe își învață fetițele să facă lumea să zâmbească

Pepe își învață fetițele să facă lumea să zâmbească
„Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici, te joci cu el”, spune Pepe, iar artistul chiar știe ce vorbește. Este tatăl a două fetițe. Pe care, acum, le-a implicat într-o acțiune de suflet menită să aducă zâmbetul pe buzele altor copii care nu au avut așa multe șanse.

Cea mai recentă ediție „Visuri la cheie” de la Pro TV a fost una încărcată de momente care aduc fericire: joaca cu bulgări, zilele petrecute de familie la munte, unde copiii s-au simțit liberi să facă ceea ce-și doresc și, la final, reîntoarcerea într-o locuință complet schimbată, căreia să-i poată spune acasă.

Dragoș Bucur știe cât este de important ca cei mici să trăiască anii copilăriei, dar și ca părinții să uite, chiar și pentru câteva clipe, de greutăți. Aseară le-a făcut o surpriză Ramonei și copiilor și, împreună cu Pepe și cele două fetițe ale sale, au petrecut o după-amiază într-un loc de joacă, unde s-au distrat, au râs și s-au jucat. În acele momente, cu toții au uitat de orice altă preocupare. „Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici, te joci cu el, nu există! Copilul va zâmbi cu siguranță. Cel mai frumos este când vezi că și părintele începe să zâmbească. Zâmbește, Ramona”, a spus Pepe.

„Într-un fel noi ne-am atins scopul, pentru că noi nu încercăm doar să refacem niște case, ci să retrezim încredere și speranță în sufletele oamenilor, a zis Dragoș Bucur. Continuăm să îndeplinim Visuri la cheie, iar echipa este pregătită să pornească în descoperirea unor noi povești, unor oameni cărora să le redea speranța și încrederea într-un viitor mai bun”.

Pepe trăiește separat de fetițele lui

De câteva săptămâni Pepe își vede fetițele după program, deoarece soția sa, Raluca Pastramă, a decis să se separe de el. Cei doi au stabilit de comun accord detaliile divorțului, iar fetițele au plecat cu mama și locuiesc altundeva. Ele însă contiunuă însă să revină acasă la Pepe și, așa cum Rețete și vedete a mai scris, dorm la el și se distrează foarte frumos împreună.

Părinte grijuliu, Pepe ține să le arate viața reală și să le insufle sentimentul că e necesar să își ajute semenii care nu sunt la fel de norocoși ca și ele.

Sursa foto: Instagram, ProTV

Schimbare totală. Vulpița și Viorel au un anunț important! Ce se întâmplă în acest weekend