Povestea emoționantă a lui Ashton Kutcher. De ce a vrut să se sinucidă la 13 ani

Povestea emoționantă a lui Ashton Kutcher. De ce a vrut să se sinucidă la 13 ani
Frumușelul Ashton Kutcher a avut o copilărie plină de greutăți. La 13 ani a vrut să se sinucidă, iar la 16 ani s-a apucat de furat. Acum esta la casa lui și se bucură de o familie frumoasă. O poveste emoționantă.

Ashton Kutcher (43 de ani) ar fi ajuns rău, dar a avut noroc să fie frumușel. Lucra într-un bar când a fost recrutat pentru un concurs de modeling. L-a câștigat și a fost trimis la o școală de modele la New York, acolo unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie. De ce era rebel Ashton Kutcher.

Povestea emoționantă a lui Ashton Kutcher

Ashton Kutcher s-a născut într-o familie modestă, cu părinți muncitori în fabrică.  Mai are doi frați și o soră, dar și un frate geamăn, Michael.  Frații gemeni s-au născut în 1978. ”Cel mare” este Ashton, cu cinci minute mai în vârstă. Cel mai mic suferea de cardiomiopatie și de paralizie cerebrală.  Fratele „mai mare” a avut mereu grijă de „cel mai mic”, l-a ajutat, l-a motivat.

La vârsta de 13 ani, băiatul cel bolnav a avut nevoie transplant de inimă. A fost o perioadă când Ashton  voia să nici nu mai treacă pe acasă ca să nu vadă suferințele fratelui.

Din cauza stresului, chiar a vrut să își pună capăt zilelor, iar fratele mai mic să aibă o inimă nouă. Intervenția tatălui său a fost salvatoare, chiar în momentul în care voia să se arunce de la balconul spitalului unde era internat fratele său. Organul vital a fost găsit la timp, iar Michael bolnav a fost salvat.

Ashton Kutcher a a mers la studii pentru a deveni inginer în biochimie, iar la finalizarea studiilor să găsească un remediu pentru boala fratelui său.

Ashton Kutcher are un frate geamăn, Michael.

Fratele salvat a fost supărat

Michael Kutcher a fost odată supărat pe celebrul său frate geamăn, Ashton, pentru că și-a dezvăluit diagnosticul de paralizie cerebrală la televiziunea națională. „Am fost foarte nervos. Foarte supărat. Îmi amintesc că i-am vorbit despre asta ”, a spus Michael. Michael și-a amintit că a fost agresat în copilărie din cauza dizabilității sale de către copii care l-au numit în toate felurile jignitoare.

Deși s-a străduit să-și facă prieteni, Michael a spus că a avut întotdeauna ajutorul și sprijinul lui Ashton. Potrivit publicației „Today”, tânărul Ashton a refuzat să participe la petreceri fără fratele său.

În aceste zile, Michael în vârstă de 43 de ani continuă să fie recunoscător pentru că a spus povestea lui în public. Împărtășind public diagnosticul său, Ashton „mi-a făcut cea mai mare favoare pe care a făcut-o vreodată”, a spus Michael. Și-a dat seama despre asta când mama unei fete de 5 ani cu paralizie cerebrală i-a cerut ajutorul. S-a decis să ajute cât mai multă lume. Acum, este purtător de cuvânt al Fundației pentru Paralizie Cerebrală. Îi ajută pe oameni să găsească îngrijitori calificați pentru cei dragi cu dizabilități. Astăzi, Ashton și Michael Kutcher sunt activi în acte de caritate împreună.

Astăzi, Ashton și Michael Kutcher sunt activi în acte de caritate împreună.

Ashton Kutcher, tinerețe zbuciumată

Când avea 16 ani părinții lui au divorțat, iar stresul din familie s-a înrăutățit. În ultimul an de liceu, împreună cu verișorul său a vrut să fure bani de la școală, pățanie pentru care a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunității și trei ani cu suspendare. Pentru acest lucru, și-a pierdut atât bursa, cât și prietena de atunci, iar colegii l-au privit foarte rezervat, ba chiar a fost ignorat. A urmat cursurile Universității din Iowa, dar și aici a fost un student problemă.

A fost dat afară din locuința sa pentru că era prea zgomotos. În același interviu, actorul a mărturisit că nu știe cum a supraviețuit acelei perioade pentru că în fiecare seară petrecea. Din cauza alcoolului, de multe ori nu își mai amintea ce a făcut cu o seară în urmă.

Femeia cu care Kutcher se iubea în 2001, Ashley Ellerin, a fost ucisă brutal.

Kutcher și actrița Demi Moore s-au căsătorit pe 24 septembrie 2005. Șase ani mai târziu, pe 17 noiembrie 2011, Moore și-a anunțat intenția de a pune capăt căsătoriei. După mai bine de un an de separare, Kutcher a cerut divorțul de Moore la 21 decembrie 2012, invocând diferențe ireconciliabile. Divorțul a fost finalizat la 27 noiembrie 2013.

Kutcher a început să se întâlnească cu fosta sa colegă Mila Kunis în prima jumătate a anului 2012. După ce s-au logodit în februarie 2014, a născut fiica lor Wyatt Isabelle Kutcher în octombrie 2014. S-au căsătorit în iulie 2015, iar în anul următor s-a născut băiețelul lor, Dimitri Portwood Kutcher.