Povestea tatuajelor lui Fulgy. Este marele secret al lui

Povestea tatuajelor lui Fulgy. Este marele secret al lui
Are impresia că nimic și nimic nu-i poate sta în cale, dar Fulgy ascunde lucruri cu adevărat șocante. Care e povestea tatuajelor.

Până acum toată lumea știa că Fulgy s-a umplut de desene pe tot corpul după ce a picat Bacalaureatul. Povestea tatuajelor este însă alta.

Povestea tatuajelor lui Fulgy. Este marele secret al lui

Niciodată nu s-a aflat așa ceva până acum și toți au rămas împietriți când au înțeles despre ce este vorba. Bomba a fost aruncată de prezentatorul Exclusiv VIP, Cristian Brancu, care a spus cel mai mare secret al Clejanilor. Este vorba de o adevărată nenorocire prin care a trecut Fulgy, când a fost la un pas de moarte.

Johnny Deep a fost cel care l-a salvat”

„Cred că cel mai greu rol care există în acest moment ca tată, este să fii tatăl lui Fulgy. Pentru că Fulgy a fost un copil care a avut un accident când a fost mic, pe care mi l-a povestit și mie, a fost ars pe piele. Johnny Depp a fost cel care l-a salvat și el a rămas cu semne.

Și-a făcut anumite tatuaje tocmai pentru a acoperi aceste semne. Fulgy, tocmai pentru că a avut acest accident, a fost ținut în casă sau către studiu cât mai mult. Pentru a nu intra în anturaje în care, dacă Viorica și Ioniță poate cântau, să nu îi placă acest anturaj”, a mărturisit Brancu pentru cancan.ro.

Și-a tatuat tot corpul

La scurt timp după ce a picat examenul maturității, Fulgy i-a lăsat fără cuvinte pe toți. Fiul Clejanilor și-a tatuat nu doar mâinile și picioarele, ci și gâtul. Un tatuaj cu dedicație pentru tânăr a avut și fosta lui iubită, Ina, de care el s-a despărțit acum câțiva ani. Sursele spune că aceasta a vrut să uite definitiv de cel pe care l-a iubit și peste mesajul inițial, și-a tatuat o pană.

Sursă foto: cancan

Recomandarile noastre