Povestea tristă a unui fotomodel internațional. Și-a ratat viața în floarea vârstei și a ajuns să trăiască pe străzi

Povestea tristă a unui fotomodel internațional. Și-a ratat viața în floarea vârstei și a ajuns să trăiască pe străzi
Fostul model Loni Willison,  în vârstă de 40 de ani, este văzută cautând prin tomberoane după mâncare în Los Angeles. Tânăra femeie care a defilatr pe podiumurile de modă și a ajuns pe coperțile marilor revise de modă a rămas fără casă și dă vina pentru situația ei pe divorțul de fostul soț, starul Baywatch Jeremy Jackson.

Fotografiile o arată pe stradă fumând si trăgand după ea un cărucior plin cu haine. Fosta vedetă a fost văzută de mai multe ori în ultimele săptămâni căutând mâncare prin tomberoane, cu vânătăi vizibile pe mâini. Ea l-a învinovățit pe fostul ei soț, fostul star din Baywatch Jeremy Jackson, pentru că i-a creat probleme.

Într-un interviu publicat la începutul acestei luni de X17 Online, Willison, în vârstă de 39 de ani, a fost întrebată în ce punct a început să meargă prost viața ei și cum a ajuns om al străzii. „Fostul meu soţ. Căsătoria. Cel puțin am divorțat, a răspuns ea. El a pus totul la cale să-mi facă asta”, a răspuns fostul super-star.

Super modelul spune că a ajuns pe străzi din cauza unui star Baywatch

Cuplul a avut o despărțire dificilă în 2014, după ce au fost căsătoriți mai puțin de doi ani. Loni Willison a susținut că Jackson a încercat să o sugrume într-o altercație fizică când erau beți.

Fotomodelul Loni Willison și starul Baywatch Jeremy Jackson s-au despărțit în 2014

Dupa ce a pozat pentru reviste precum Glam Fit, Flavour și Iron Man, fiind un model cautat și apreciat o vreme, din 2018 a rămas fără casă și a fost fotografiată in mod repetat pe străzi. Loni Willison a povestit la vremea respectivă pentru DailyMail.com despre situatia ei, dezvăluind că a suferit de o cădere mentală în 2016 și a început să creadă că cineva îi trimitea curenți electrici în corp, care puteau fi remediați doar luând metanfetamina.

Fostul model trăiește pe stradă de ani de zile

A repetat povestea si in interviul cu X17 Online de luna aceasta, spunand că „o doare foarte mult stomacul”. Ea a susținut că „nu mai poate locui înăuntru nicăieri”, deoarece cineva a „electrocut-o” în fiecare zi timp de aproape un an și acum nu poate fi expusă la electricitate, relateaza Daily Mail.

Sursa foto: Instgaram

Recomandarile noastre