Premieră la Nottara. Spectacolul se joacă două zile la rând

Premieră la Nottara. Spectacolul se joacă două zile la rând
Încet, încet, teatrele din România încep să intre într-un program mai activ. Se anunță premiere, iar actorii sunt dornici să se revadă în sălile de spectacol  cu publicul.

Săptămâna aceasta va fi premieră la Nottara. Spectacolul se joacă două zile la rând.  Spectacolul „O haită de sfinţi”, de Neil LaBute, în regia lui Vlad Zamfirescu, va fi prezentat, în avanpremieră, pe 13 şi 14 februarie. Se va juca în Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, anunță site-ului instituţiei.

Premieră la Nottara

„O haită de sfinţi” este o poveste puternică, despre forţa vieţii şi a morţii, despre păcate, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ţi găseşti locul, se arată în sinopsisul spectacolului.

„Universul din „O haită de sfinţi” e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernităţii, povestea celor patru oameni din piesa „O haită de sfinţi”, cu titlul original „Bash”, a lui Neil LaBute, se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei poveşti, trei destine, trei tragedii. Oameni aflaţi la o răscruce a propriilor vieţi privesc înapoi şi dezvăluie… crime.

Crime care li s-au săpat în conştiinţe şi care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie şi înecată în consumerism. Un bărbat care-şi ucide fetiţa, un cuplu care-şi începe călătoria prin viaţă cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit”, informează reprezentanții Teatrului Nottara din București.

Din distribuţie fac parte actorii Şerban Gomoi, Dan Bordeianu / Rareş Andrici, Laura Vasiliu / Diana Roman, Cerasela Iosifescu / Luminiţa Erga. Bilete pot fi achiziţionate de pe site-ul nottara.ro sau de la agenţia teatrului.

Sursa foto: Nottara

Dj Sava a scos piesă nouă. Cu ce artistă celebră a colaborat. VIDEO