Preparați și voi salata sănătoasă cu pepene a lui Kate Middleton

Preparați și voi salata sănătoasă cu pepene a lui Kate Middleton
Kate Middleton nu e secretoasă. Ea vrea să trăiască normal, simplu, și chiar se mută la țară pentru asta. Ducesa de Cambridge dezvăluie rețeta salatei sale sănătoase preferate cu pepene verde.

V-ați întrebat ce mai mănâncă Kate Middleton la prânz? Printre altele, mărturisește că a făcut o adevărată obsesie pentru această salată vegetariană, crudă și 100% sănătoasă. Această salată colorată este un impuls de prospețime oricând. Cu atât mai mult acum, când e sezonul pepenilor, merită încercată și savurată.

Kate Middleton este o fană a alimentelor crude și apelează la acestea pentru a încorpora maximum de nutrienți și vitamine. Așa că la prânz, ea optează pentru o salată sănătoasă care se concentrează pe o combinație ultra-fresh care amestecă două gusturi antagonice: dulce și sărat. Pepene verde, avocado, feta, castravete…. Iată toate ingredientele, dezvăluite de Daily Express, conform Vogue.de,  și preluate de contul de Instagram Alex’s Kitchen.

Consumul de alimente care au un conținut ridicat de apă e foarte important pentru hidratarea corpului. Pepenele verde este 92% apă. Un conținut ridicat de apă este unul dintre motivele pentru care fructele și legumele te ajută să te simți sătul. De asemenea, pepenele verde este un fruct foarte sărac în calorii – doar 46 de calorii pe 154 grame. 154 grame de pepene verde are și alți nutrienți, inclusiv vitamine și minerale.

Ingrediente (4 porții)  pentru rețeta de salată de pepene verde a lui Kate Middleton

1 pepene verde mic (roșu)

1 bloc de brânză feta

1/2 castravete

1 avocado

2 linguri de oțet de cidru de mere

2 linguri de ulei de măsline

1 lămâie

1 mână mare de mentă proaspătă

Sare și piper

Mod de preparare

Este foarte simplu să preparați rețeta de salată de pepene verde a lui Kate Middleton. Tăiați pepenele roșu, castravetele, avocado și feta în bucăți mici și adunați-le într-un bol. Se toacă mărunt menta și apoi se adaugă deasupra restului ingredientelor. Se toarnă oțetul și uleiul de măsline peste salată și se stoarce sucul de la lămâie. Atenție, eliminați sâmburii cu această ocazie. La final, se condimentează cu sare și piper, după gust, și se amestecă totul cu grijă cu o lingură mare.