Un cunoscut prezentator tv face acasă pe durul. La TV pare un mielușel, însă cu soția și copiii are altă abordare

Un cunoscut prezentator tv face acasă pe durul. La TV pare un mielușel, însă cu soția și copiii are altă abordare
În fața camerelor de luat vederi, e simpatic foc, iar românii îl iubesc. Acasă însă, situația se schimbă. Prezentatorul a impus reguli care nu pot fi încălcate.

După o perioadă în care nu a mai fost văzut pe sticlă, Cosmin Seleși se întoarce. Cât de dur e acasă prezentatorul.

Cosmin Seleși e un părinte responsabil, care vrea ca toate lucrurile să fie ca la carte. Pentru el, educația copiilor e foarte importantă, de aceea acasă a impus reguli clare. Și pentru că face pe durul, nici măcar soția nu comentează când prezentatorul a decis ceva.

„Și eu funcționez după reguli. Și tu funcționezi după reguli. Cred că trebuie să le dăm asta la început”

„Sunt mai aspru un pic, mai cu reguli. Eu cred că educația copiilor, cel puțin în primii șapte, opt, zece ani, au nevoie de reguli. Și nu mă refer doar la reguli stricte. E regulă clară, ne spălăm pe mâini înainte de masă, și asta e o regulă. Regulă să ne spălăm pe dinți dimineața și seara.

Cosmin Seleși face pe durul…

Regulă să ne facem patul. Și eu funcționez după reguli. Și tu funcționezi după reguli. Cred că trebuie să le dăm asta la început. (…) Dacă eu hotărăsc ceva, soția nu mă contrazice, de față cu copiii. Dacă am greșit, îmi spune în privat, că atunci bulversezi copilul”, a mărturisit Cosmin Seleși într-un interviu pentru Cancan.

S-au cunoscut la… semafor

Cosmin și soția au o căsnicie fericită, iar prezentatorul își amintește mereu cu drag de locul în care s-au cunoscut: la semafor. „Ne-am întâlnit la semafor, la Universitate. Ea era într-o mașină cu o amică de-ale ei, eu în alta. Prietena ei din mașină m-a invitat la un ceai… și, de acolo, eu am plecat cu Irina!”, a povestit acesta.

Dar nici de cererea în căsătorie total atipică, din mica garsonieră din Drumul Taberei. „Ne-am întâlnit la un moment dat prin casă și mi-a venit întrebarea, fără să am vreun plan făcut. Am pus întrebarea și ea a acceptat, așa că i-am zis că plec să-i cumpăr inelul!”, s-a destăinuit prezentatorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre