Prințesa Eugenie a publicat prima fotografie cu bebelușul. Cum îl cheamă pe strănepotul Reginei

Prințesa Eugenie a publicat prima fotografie cu bebelușul. Cum îl cheamă pe strănepotul Reginei
Prințesa Eugenie a publicat prima fotografie cu bebelușul născut recent. Micuțul este al noulea strănepot al Reginei Elisabeta II și poartă un nume special.

Prinţesa Eugenie este fiica prinţului Andrew, al doilea fiu al reginei şi al prinţului Philip, şi al lui Sarah, ducesă de York. Prințesa Eugenie a născut marţi primul ei copil, un băieţel, la Portland Hospital din centrul Londrei. Acum, la câteva zile de la eveniment, Prințesa Eugenie a publicat prima fotografie cu bebelușul și a dezvăluit numele acestuia. 

Micuțul este al noulea strănepot al Reginei Elisabeta II și cel mai tânăr membri al Casei Regale. ”Este primul copil al prinţesei Eugenie şi al soţului său, Jack Brooksbank, primul nepot al ducelui de York şi al lui Sarah, ducesă de York, şi al nouălea strănepot al reginei şi al ducelui de Edinburgh. Alteţa sa regală şi copilul se simt bine’’, scria în comunicatul de săptămâna trecută. 

Prințesa Eugenie a publicat prima fotografie cu bebelușul. Poartă numele străbunicului

Acum, Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au postat prima fotografie a fiului lor și i-au dezvăluit și numele: August Philippe Hawke. Un omagiu adus străbunicului ei, a scris prințesa. În imaginile publicate și pe contul personal de Instagram al prințesei, bebelușul este în brațele tatălui său, înfășurat într-o pătură albastră și strânge degetul mamei sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eugenie a ținut să scrie și un mesaj de mulțumire tuturor celor care au fost alături de ea și i-au transmis urări de bine. ”Vă mulțumim pentru numeroasele mesaje minunate. Inimile noastre sunt pline de dragoste pentru această ființă mică. Suntem încântați să putem împărtăși aceste fotografii cu voi”, a scris aceasta pe Instagram. Prințesa a mai specificat că fotografia a fost făcută de moașa care s-a ocupat de ea și de fiul ei. ”Mulțumim angajaților esențiali care au fost minunați, inclusiv moașei care ne-a ajutat”, a mai declarat Eugenie. 

Regina Elisabeta II are 8 nepoți, printre care și Eugenie. Aceasta este a 10a în ordinea succesiunii la tron, urmată de fiul ei August Philippe Hawke. 

Foto: Facebook

Ce nu știați despre Basic Instinct. Scena cu picioarele de la interogatoriu are un secret