Prințul Harry aruncă bomba: ”Nu am plecat”. O filmare de nota 10!

Prințul Harry aruncă bomba: ”Nu am plecat”. O filmare de nota 10!
Telenovela ”Megxit” pare că nu se mai termină. În fiecare zi ies la iveală noi informații despre familia regală britanică. De data aceasta, prințul Harry este cel care aruncă bomba.

Anul trecut, Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit familia regală și s-au mutat în Montecito, Santa Barbara. Acolo plănuiesc să îl crească pe Archie, fiul lor, dar și pe bebelușul care este pe drum. Ultimul an însă nu a fost ușor pentru cuplul britanic, căci toată lumea i-a acuzat că nu e bine ce au făcut, iar teoriile au fost multe și expunerea de nesuportat. În lumina acestor evenimente, Prințul Harry aruncă bomba și vorbește pentru prima oară despre ce s-a întâmplat. 

Prințul Harry a fost invitat la emisiunea lui James Corden. Filmarea însă nu a avut loc în celebra mașină cu care Corden și-a obișnuit fanii. Discuția dintre cei doi s-a petrecut într-un autobuz care făcea un tur al orașului L.A. Meghan Markle nu a fost prezentă fizic, însă a intrat în vorbă cu cei doi pe FaceTime. 

Urmăriți filmul, e super interesant! O să-l vedeți pe Prințul Harry bând ceai în autobuz, dar și momentul în care se trezește cu toată măsuța cu băuturi și delicatese în brațe, la o frână a șoferului. Imaginile din Los Angeles sunt, de asemenea, superbe.

Prințul Harry aruncă bomba. Ce zice de Megxit 

În discuția sinceră cu James Corden, Harry a spus că ”nu a părăsit” familia regală britanică, dar a făcut ceea ce ar face orice tată și soț responsabil. Ducele de Sussex a mai menționat că plecarea din UK și renunțarea la îndatoririle regale a fost mai degrabă ”un pas în spate” decât o plecare integrală. 


De asemenea, Harry și Meghan țin legătura cu regina Elisabeta II și prințul Philip. Cei patru au vorbit pe Zoom, iar de Crăciun regina i-a trimis cadou lui Archie un aparat de făcut vafe. În ciuda faptului că interviul a fost filmat înainte ca Harry și Meghan să rămână fără patronajele regale, se pare că Harry știa ce va urma. ”Viața mea reprezintă un serviciu public. Așa că oriunde aș fi în lume va fi același lucru”, a încheiat prințul Harry. 

Foto: Facebook

Proces de agresiune. Designer acuzat de un student că și-ar fi desfăcut pantalonii pe ringul de dans