Diva Loredana Groza și-a dat jos hainele sexy, și-a pus șorțul în față și o băsmăluță cu buline și s-a apucat de bucătăreală. Ce minunăție a făcut.

Rățoiul Loredanei Groza, în carne și oase. Ne arată ce a făcut cu el

Lori e extraordinară, iar în bucătărie arată la fel de bine ca la concerte. Dacă zilele trecute a postat un filmuleț în care dansa la bară, astăzi a fost ziua în care aceasta a hotărât să le arate tuturor cât de bine gătește și le-a făcut poftă prietenilor de pe contul său de Instagram cu rețeta ei de rață pe varză.

Pentru început, Loredana a pârlit rața, care s-a dovedit în final a fi rățoi, apoi l-a pregătit pentru a-l introduce la cuptor. „E rățoi. Și mai bine! Am pus rățoiul cu picioarele în sus. I-am pus măr, ceapă, usturoi și îl las o ora jumătate, și-l mai răsucesc de pe o parte pe alta”, a spus, glumeață, Loredana pe contul său de Instagram.

Artista a fost luată cu salvarea

Cu ceva timp în urmă, vedeta i-a speriat pe prietenii din online după ce a postat o fotografie în care apare întinsă într-o ambulanță. La început, zvonurile au fost că artista s-ar fi îmbolnăvit de coronavirus, însă nu a fost așa. Loredana era doar extrem de surmenată, ca urmare a nopților pierdute și a concertelor care au extenuat-o. Pe contul de socializare, cântăreața le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune.

„Dragii mei, vă mulțumesc pentru mesaje și grijă! Perioada aceasta a fost una plină de concerte, evenimente, înregistrări, filmări. Fapt care mă bucură, însă și corpul mai cedează câteodată. Și îți atrage atenția că are nevoie de o pauză. Din fericire, sunt mult mai bine acum! Be safe! All my love to y’all! Loredana”, a spus aceasta.

Sursă foto: instagram, monden