Război la malul mării între nevestele lui Borcea. Echilibristica printre femei e pe cale să se năruie

Război la malul mării între nevestele lui Borcea. Echilibristica printre femei e pe cale să se năruie
Cristi Borcea a inaugurat în această vară noile amenajări de la hotelul de 3 stele din stațiunea Olimp.

Hotelul lui Cristi Borcea de la malul mării a fost inaugurat cu fast, în această vară, la Olimp, după ce s-au făcut amenajări de milioane de euro, de la piscina Infinity, la piscine pentru copii și locuri de joacă. Hotelul face valuri printre turiști, dar mai ales în sânul familiei extinse a milionarului. Ambele doamne Borcea, fosta, Mihaela, și prezenta, Valentina Pelinel, își revendică dreptul de a fi „șefa locației”, dar în acte numai una are drept de administrare a afacerii.

Afacerile familiei Borcea pe mâna Mihaelei

În 2007, Cristi a împuternicit-o pe Mihaela să conducă hotelul. De alfel, ea este cea care se ocupă de mai multe afaceri ale familiei, chiar și după divorț. La începutul acestui an, Valentina ar fi vrut să o scoată pe Mihaela din afacerea de la Olimp, însă Borcea i-a prelungit fostei neveste împuternicirea să administreze hotelul.

Mihaela și Cristian Borcea

Mihaelei Borcea i s-a prelungit mandatul de administrator unic pe care îl avea la firma lui Cristi Borcea de la data de 5 februarie 2023, până la data de 5 februarie 2027, se arată în Hotărârea Adunării Generale Ordinare publicată și înregistrată la Registrul Comerțului:

„Se prelungeşte mandatul administratorului unic – Borcea Mihaela-Mariana – de la data de 05.02.2023 până la data de 05.02.2027. Se împuterniceşte administratorul unic, Borcea Mihaela-Mariana, să semneze Hotărârea Adunării Generale Ordinare şi orice documente necesare pentru aducerea la îndeplinire a hotărârii AGOA şi pentru a îndeplini toate procedurile şi formalităţile prevăzute de lege în scopul implementării hotărârilor acţionarilor, inclusiv formalităţile de publicare şi înregistrare a acestora la Registrul Comerţului.”

Astfel, week-endul trecut, cele două doamne au dat nas în nas în hotelul de la Olimp.

Valentina venise cu copiii la plajă, Mihaela căra tava cu limonadă pentru turiștii de la piscină.

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, face reclamă Mihaela Borcea pe rețelele de socializare, hotelului pe care îl conduce și care are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale). În plin sezon estival, o noapte de cazare la hotelul Pam-Beach Olimp costă între 325 și ajunge până la 710 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă. Spre finalul verii, o cameră va putea fi rezervată cu suma minimă de 280 de lei.