Răzvan Lucescu, declarații picante. „Am jucat teatru, am fost victimă, că mă omor…”

Răzvan Lucescu, declarații picante. „Am jucat teatru, am fost victimă, că mă omor…”
Răzvan Lucescu își povestește viața: Cum l-a pus cu botul pe labe tatăl său, celebrul antrenor Mircea Lucescu.

Răzvan Lucescu a povestit despre momentele copilăriei, când la școală nu-i plăcea să învețe. Desi părinții făceau orice ca băiatul lor să aibă tot ce-și dorește.

„ Și, după aia, s-a întors tata din cantonament, de unde fusese plecat”

„(…) a fost o ședință cu părinții, n-am avut cum să evit, era și an de admitere la Treapta a I-a. Și mama s-a dus la școală și a văzut dezastrul care era – teză, note mici, română, matematică, note mici, note mici din cauza purtării și a comportamentului.

Tata nu era acasă… A încercat ea să îmi spună ceva, eu am jucat teatru, am fost victima, că mă omor, chestii d-astea. Și, după aia, s-a întors tata din cantonament, de unde fusese plecat. A aflat, normal, îi povestise mama”, spune Răzvan Lucescu.

Mircea Lucescu l-a băgat în ședință urgent

Imediat ce a aflat ce trăsnaie a făcut odrasla, Mircea Lucescu l-a luat și l-a băgat în ședință rapidă. După multe discuții, băiatul a înțeles că trebuie să-și revizuiască rapid comportamentul. „Tata a intrat în cameră la mine și a început să se plimbe de la un capăt la altul, îmi aduc aminte că era în pantaloni cu cămașă, mâinile în buzunare.

Și mi-a ținut un discurs d-ăsta – „«Ești copilul meu, dacă aș ști că ești prost, chiar n-aș avea ce să zic, asta e, te-aș iubi la fel de mult. Însă, mă doare foarte tare că ceea ce s-a întâmplat pleacă întâi de toate de la disciplină, de la lipsă de respect față de profesori, de la faptul că nu te-ai străduit să înveți, că ești leneș.

Gândește-te în ce situație mă pui și pe mine, cum mă judecă lumea, cum mă critică, eu am o responsabilitate foarte mare față de echipa națională, de țară și în același timp băiatul meu are o astfel de atitudine»”, s-a destăinui Răzvan.

Recomandarile noastre