Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicală la două săptămâni de doliu

Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicală la două săptămâni de doliu
Au trecut două săptămâni de când este văduvă. Regina Marii Britanii a sărbătorit în doliu aniversarea a 95 de ani de viață, moment de la care a lipsit unul din nepoții importanți pentru ea, prințul Harry.

O schimbare la nivelul rețelelor de socializare a fost operată de la Palatul Buckingham după ce Regina Elisabeta a II-a a luat o decizie radicală la două săptămâni de doliu. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a hotărât să-și schimbe poza de pe rețelele de socializare, la două săptămâni de la moartea soțului său, prințul Philip. După ce au trecut cele două săptămâni de doliu, regina a optat pentru o poză în care apare singură. Fotografia la care a renunțat era specială. O imortalizare alături de prințul Philip. Făcută în timp ce cuplul regal participa în anul 2016 la Epsom Derby.

Poza pe care a schimbat-o regina după cele două săptămâni de doliu

Schimbarea a fost valabilă pentru toate conturile de pe rețele de socializare pe care le are regina Elisabeta a II-a. De asemenea, după consumarea perioadei de doliu, conturile membrilor seniori ai familiei regale au revenit la vechile fotografii de profil.

Acum, celel ale reginei au ca fotografie de prim-plan o imagine cu Elisabeta a II-a în timpul unei vizite la Thames House, sediul MI5, în februarie 2020, după cum infiormează jurnaliștii de la Daily Mail.

Mesajul pe care l-a transmis regina Elisabeta a II-a

La data de 21 aprilie, regina Regatului Unit a împlinit vârsta de 95 de ani. Prima celebrare fără cel care i-a fost alături în ultimii 73 de ani.  „Familia mea şi cu mine am dori să vă mulţumim tuturor pentru sprijinul şi bunătatea pe care ni le-aţi arătat în ultimele zile. Am fost profund emoţionaţi şi continuăm să ne amintim că Philip a avut un impact extraordinar pentru nenumărate persoane de-a lungul vieţii sale”, a fost mesajul pe care l-a transmis regina Marii Britanii cu ocazia zilei de naștere.

„Am avut întotdeauna cea mai mare admiraţie pentru Majestatea Sa. Și pentru că se află în serviciul acestei ţări şi a Commonwealth. Sunt mândru să fiu premierul său”. Asta a scris pe contul de Twitter, Boris Johnson, premierul Marii Britanie, cu ocazia marelui eveniment.

Vaccinați din greșeală cu ser fiziologic