Simona Ionescu / Redactor Șef

Vă propunem să consumați cât mai multe legume de sezon. Sunt sănătoase și ne oferă o bogăție de vitamine. Uite cum poți pregăti o cină delicioasă, din câțiva dovlecei.

Dovleceii trebuie să fie bine spălaţi.

Ingrediente

  • 4 dovlecei,
  • 4 ouă,
  • 200 ml smântână
  • 70 g caşcaval ras,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

  • Se taie dovlecii în feli subțiri care se așează într-o tavă de cuptor.
  • Se amestecă ouăle cu smântâna, sarea  și piperul
  • Amestecul se toarnă peste rondelele de dovlecei, apoi se presară cașcavalul ras.
  • Se coace 40 de minute, la 180 de grade.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre