Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Catrinel Dumitrescu nu este singură nici în pandemie

Actrița Catrinel Dumitrescu nu este singură nici în pandemie
Sute de admiratori, colegi, studenți i-au urat ”La mulți ani!” minunatei noastre actrițe Catrinel Dumitrescu. Sunt vremuri grele pentru frumoasa și talentata actriță. Este văduva lui Emi Hossu de aproape 9 ani.

Minunta, talentata și frumoasa actriță Catrinel Dumitrescu s-a refugiat în muncă, după ce soțul ei, actorul Emil Hossu a murit acum aproape 9 ani. Pandemia i-a luat și această bucurie. A învățat să nu își mai dorească nimic, în afara sănătății. „Dumnezeu știe mai bine decât mine de ce am nevoie”, a mărturist actrița Teatrului Nottara.

Redacția Rețete și vedete vă urează ”La mulți ani, distinsă doamnă!”

Actrița Catrinel Dumitrescu nu este singură nici în pandemie

Din 25 ianuarie 2012, actrița Catrinel Dumitrescu este văduvă, după ce soțul ei, actorul Emil Hossu a plecat la cer, la 70 de ani. Catrinel Dumitrescu a rămas cu durerea, alinată doar munca îndârjită, câinii familiei și de colegii de la Teatrul Nottara.

”Emil Hossu și-a iubit enorm cainii, exact ca pe niște copii. I-a răsfat, i-a îngrijit ca pe ochii din cap. Unul dintre căței nici nu dormea până nu ajungea el acasă. Se plimba de colo, colo, până ajungea. Și acum doarme pe papucii lui”, spunea actrița acum câțiva ani. Catrinel Dumitrescu îl mai ia din când în când cu ea la cimitir, simte că patrupedului îi face bine. Emil Hossu a iubit animalele. Ieșea cu câinii și alerga cu ei, se juca.

Rămasă singură, actrița Catrinel Dumitrescu s-a refugiat în muncă, după ce soțul ei, actorul Emil Hossu a murit într-o seară de miercuri, pe 25 ianuarie 2012, chiar înainte de a urca pe scena Teatrului Nottara. Avea 70 de ani. ”Pentru mine munca este un dar”, spunea actrița. Acum, teatrele s-au închis din nou. Totuși, colegii, studenții și sute de fani au ținut minte să o felicite de ziua când a împlinit 64 de ani, 11 octombrie.

Catrinel Dumitrescu, una dintre cele mai frumoase actrițe din România

Catrinel Dumitrescu a împlinit 64 de ani, pe 11 octombrie. Este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România, talentată și sensibilă.

Catrinel Dumitrescu s-a născut în Brăila. Absolventă I.A.T.C., clasa profesorului Octavian Cotescu. A debutat copilă, la 16 ani, aleasă de marele regizor Alex Tocilescu care punea un spectacol pe scena Teatrului din Brăila şi avea nevoie de o fată de 16 ani în rol principal. Pe scena Teatrului Nottara a jucat în 16 piese din care a şi regizat 2.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre