Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Daminescu își vede fata doar pe telefon. Locuiește în Canada

Adrian Daminescu își vede fata doar pe telefon. Locuiește în Canada
Adrian Daminescu are o fată cu prima sa soție, stabilită în Canada și pe care o vede foarte rar, pe telefon și calculator. Artistul are și un fiu, după ce l-a înfiat de băiatul soției sale.

Adrian Daminescu făcea furori în anii ‘90 cu melodiile ”Într-o zi”, “Şi m-am îndrăgostit de tine”, ”Mai dă-mi o speranţă”. Artistul a împlinit 64 de ani, pe 2 octombrie și a fost nevoit să asculte urările fetiței lui pe telefon. Redacția ”Rețete și vedete” îi urează la mulți ani!

Adrian Daminescu a trecut printr-o perioadă nefastă

Adrian Daminescu (64 ani) este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din țara noastră. Are în repertoriu mai mult de 100 de piese, cele mai multe șlagăre după primul spectacol. Acum, este directorul artistic al Circului Metropolitan București, iar caii din manej  dansează după muzica lui.

Însă, artistul are și amintiri dureroase, din anii ’90, când a trecut printr-o perioadă nefastă a vieţii sale.

Interpretul, care făcea furori în anii ‘90 cu melodiile ”Într-o zi”, “Şi m-am îndrăgostit de tine”, ”Mai dă-mi o speranţă”, era cu moralul la pământ şi a vrut să-şi pună capăt zilelor.

În urmă cu un deceniu, Adrian Daminescu s-a luptat cu gânduri negre, de sinucidere, asta după ce mama i-a murit, iar fosta soţie l-a părăsit şi a plecat în SUA cu tot cu fiica lor, Ana, acum în vârstă de 19 ani. A găsit însă o femeie care l-a scos la lumină şi care i-a devenit nevastă.

Despre intenţiile suicidale, artistul a vorbit voalat, invocând-o pe Mădălina Manole şi moartea ei tragică. “Soţia mea m-a schimbat total, este o femeie cu principii foarte stricte. Umblam cu capul în nori, eram artist. Fără ea, acum aş fi fost lângă Mădălina Manole. Ea m-a învăţat tot, m-a învăţat să văd oamenii, să-i simt, să fiu cu picioarele pe pământ. Iubirea este echilibrul într-o familie”, a povestit interpretul acum doi ani şi jumătate pentru postul Acasă TV.

Adrian Daminescu își vede fata doar pe telefon

Adrian Daminescu are o fată cu prima soţie, Mihaela Mihăilescu, stabilită în Canada, dar nu a putut fi tată pentru fiica lui, Ana, pe care a văzut-o foarte rar.

Adrian Daminescu are o fată cu prima soţie, Ana, pe care a văzut-o foarte rar

Aşa că fiul soţiei sale, Cezar Alexandru Daminescu, îi umple sufletul acum, făcându-l un tată fericit. Fiul soţiei sale îi umple sufletul acum, făcându-l un tată fericit, căci au o relaţie strânsă şi frumoasă.

Fiul soţiei sale îi umple sufletul acum, făcându-l un tată fericit

Anul 2005 a fost unul de cotitură. Artistul a avut noroc cu Daniela, actuala parteneră de viaţă, care apăruse în viaţa sa, devenindu-i ca o mamă, ca o soră şi, în cele din urmă, soţie. A cunoscut-o în casa fratelui ei, la un grătar, iar de atunci nu i-a mai dat drumul.

Adrian Daminescu este bun pescar, bucătar și gospodar

Adrian Daminescu este renumit pentru pasiunea lui pentru gătit şi pentru reţetele gustoase cu care îşi răsfaţă prietenii. Pentru că sunt cu adevărat deosebite, şi-a propus chiar să scoată o carte de bucate.

Adrian Daminescu şi Daniela, partenera lui de viaţă, au locuit vreme de 12 ani într-un apartament situat pe Calea Călăraşilor, unde artistul a predat şi sute de ore de canto. Pentru că se plictiseau teribil între patru pereţi, celebrul cuplu s-a gândit să-şi înalţe, cu mânuţele lor, o vilă, la marginea Bucureştiului, proiectul fiind finalizat recent. Adrian este nu numai un artist desăvârşit, ci şi un bun gospodar, fiind expert la reparaţii, dar mai ales la pescuit. Tot ce prinde însă dă drumul înapoi în apă.


Vedetele sunt topite după câini și pisici. Azi e ziua animăluțelor pe toată planeta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre