Simona Ionescu / Redactor Șef

Bombă în showbizz. Ion Țiriac și Sergiu Nicolaescu au împărțit aceeași femeie. Care e marele regret al afaceristului

Bombă în showbizz. Ion Țiriac și Sergiu Nicolaescu au împărțit aceeași femeie. Care e marele regret al afaceristului
De-a lungul vremii au fost multe domnițele care au vrut să-i intre în grații lui Ion Țiriac, dar magnatul a dus la altar o singură femeie.

Când a cunoscut-o pe Erika Braedt s-a îndrăgostit pe loc și a sperat că ea va fi femeia cu care va trăi o viață întreagă.

Bombă în showbizz. Ion Țiriac și Sergiu Nicolaescu au împărțit aceeași femeie. Care e marele regret al afaceristului

Ion Țirac și frumoasa Erika Braedt s-au căsătorit în anul 1963 și erau cuplul perfect. De aceea, vestea despărțirii i-a zguduit bine pe fanii sportivului. Ce s-a întâmplat între cei doi? Acum s-a aflat tot adevărul: afaceristul a fost înșelat de fosta handbalistă.

Cu ceva timp în urmă, Erika a vorbit despre divorțul de afacerist, precizând însă că cei doi s-au despărțit pentru că erau prea tineri și nu știau cum să gestioneze situațiile create de viață. „Noi ne-am luat de foarte tineri, eu aveam 19-20 de ani, când am venit în Bucureşti şi m-am măritat cu Țiri. El era cu patru ani mai în vârstă, aşa că nu ne formasem ca oameni, eram încă fragezi”, a spus Erika.

Fiul fostului prim ministru al României a pus punctul pe I

Despre infidelitatea soției lui Ion Țiriac a fost Jean Maurer, nimeni altul decât băiatul fostului prim-ministru al României, Ion Gheorghe Maurer. El susține că Erika Braedt s-ar fi cuplat, căsătorită fiind cu Țiriac, chiar la el în casă, cu inegalabilul actor Sergiu Nicolaescu. „Sergiu, Ţiriac şi soţia sa, Erika, erau invitaţii tatălui meu.

Sergiu era un mare cuceritor, un curtenitor, un Don Juan, iar Erika se săturase de Ţiriac, era nemulţumită de el. Au avut chiar atunci o aventură, iar după aceea Erika şi Ţiriac au divorţat. De atunci e ranchiuna între Ţiriac şi Nicolaescu. Nicolaescu s-a cuplat cu soţia lui Ţiriac la mine în casă”, a declarat Jean Maurer, potrivit bzi.ro. Sursele spun totodată că aceeași Erika ar fi avut o aventură și cu celebrul scrimer Ionel Drâmbă.

Ion Țiriac și-a dorit 20 de copii

Chiar dacă are tot ce-și poate dori vreodată un om, Ion Țiriac are un mare of: că nu a avut mai mulți copii. Afaceristul ar fi dorit să aibă 20 de urmași și cea mai frumoasă familie. El ar acum doar trei copii, Ion Ion din relația cu Mikette von Issenberg și fetele Karim și Ioana Natalia, rodul iubirii cu celebra jurnalistă egipteană Sophie Ayad.

„Eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă”

„Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a declarat Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Sursă foto: historia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre