Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a ales de Jennifer Grey, actrița din “Dirty Dancing”. Din ce cauză și-a distrus cariera

Ce s-a ales de Jennifer Grey, actrița din “Dirty Dancing”. Din ce cauză și-a distrus cariera
Jennifer Grey a devenit celebră pentru rolul din filmul “Dirty Dancing”, unde a jucat alături de regretatul actor Patrick Swayze. La 33 de ani de la lansarea filmului care a rămas în istorie, fanii încă o țin minte pe tânăra de 27 de ani care a jucat rolul personajului “Baby” din celebra peliculă.

Sarah Jessica Parker și Sharon Stone erau ambele pe listă pentru a juca rolul fiicei ambițioase a medicului care dorea să schimbe lumea. Dar rolul lui “Baby” în vârstă de 17 ani, a fost în cele din urmă jucat de Jennifer Grey care avea 27 de ani pe atunci. 

Actrița a recunoscut la un moment dat că motivul pentru care se simțea atâta chimie fierbinte pe ecran cu Patrick a fost de fapt reprezentat de ciocnirile acestora din culise: “Eu cred că tensiunea este mult mai fierbinte decât simpla iubire. Și cred că a existat o dinamică foarte complexă între mine și Patrick în întregul film „, a spus Jennifer. 

Cancer la tiroidă și o operație care i-a distrus cariera

Sursa foto: Facebook

Jennifer s-a confruntat cu o mare traumă, începând de când ea și prietenul său de atunci Matthew Broderick au fost implicați într-un accident de mașină aproape fatal, cu doar câteva zile înainte de premiera Dirty Dancing. Ea a rămas cu o leziune a coloanei vertebrale și a suferit două operații în 2009, după ce medicii au descoperit că era aproape de a rămâne paralizată. Problemele nu s-au oprit aici, căci actriței i-a fost descoperită o tumoare canceroasă pe tiroidă, în timpul intervenției. Din fericire nu s-a răspândit și chirurgii au reușit să o elimine.

Pe plan profesional, cariera lui Jennifer s-a lovit o problemă dură în 1989, când a avut o operație la nas care a lăsat-o de nerecunoscut publicului: “Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit anonimă”, a spus ea în 2012. „A fost treaba cu nasul. Voi fi întotdeauna această actriță faimoasă pe care nimeni nu o recunoaște din cauza unei trăsături la nas”, a încheiat aceasta, referindu-se la faptul că înainte publicul o recunoștea datorită nasului proeminent, care în urma intervenției a fost corectat și ajustat. 

Dar, după cum vedeți, tot frumoasă a rămas!

Cât de rău e bolnav Liviu Vârciu după ce s-a infectat cu Covid

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre