Simona Ionescu / Redactor Șef

De 6 ani iubește pe altcineva. Lavinia visează să devină mămică

De 6 ani iubește pe altcineva. Lavinia visează să devină mămică
Important este că este iubită și iubește din nou. Era o copilă când s-a măritat cu actorul Andrei Pintea. Este medic și ajută oamenii cu probleme. Are și un har deosebit. I se spune ”fata care aduce ploaia”.

După 13 ani de la moartea actorului Adrian Pintea este neschimbată. Frumoasă, fericită, iubită. Totuși, mintea ei zboară mereu la fostului ei soț și visează la o minune: să devină mămică.

De 6 ani iubește pe altcineva. Visează să devină mămică?

Lavinia Tatomir, fosta soție a actorului Adrian Pintea, este neschimbată la 13 ani de la moartea celebrului actor. Potrivit fotografiilor postate de-a lungul anilor pe rețelele de socializare, Lavinia Tatomir este extrem de fericită cu doctorul Laurențiu Cârstea, cu care este căsătorită din decembrie 2014.

După 7 ani de la moartea lui Adrian Pintea, Lavinia și-a dat voie să iubească din nou și a devenit soția medicului craiovean Laurențiu Cristea în anul 2014, alături de care este și acum.

Lavinia Tatomir și soțul ei se pozează cu un bebe al unor prieteni

În vârstă de 40 de ani, Lavinia Tatomir a știut cum să fenteze trecerea anilor. Cei doi nu sunt încă părinți. Totuși, sunt multe fotografii cu cei doi care se îmbrățișează tandru, iar doctorul Laurențiu Cârstea îmbrățișează burtica Laviniei Tatomir sau când se pozează cu un bebe al unor prieteni. Visează să devină mămică?

Marele actor Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani

Marele actor Adrian Pintea a murit la doar 52 de ani, pe 8 iunie 2007. A făcut septicemie după un implant dentar și s-a stins la Spitalul Clinic Fundeni, unde era internat în stare gravă.

După 7 ani, Lavinia Tatomir a lansat o carte despre viaţa ei cu marele actor. Ea a dezvăluit că moartea lui Andrian Pintea nu a fost cauzată de ciroză, așa cum au crezut mulți, ci de o septicemie după un implant dentar. Fotografiile cu faţa distrusă de infecţie sunt teribile.

Lavinia Tatomir are puteri paranormale

Lavinia Tatomir este medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia din Craiova, iar în ultimii ani a impresionat pe toată lumea cu puterile sale paranormale.

„Fiind un caz nativ, cred că aceste calităţi mai speciale au devenit evidente în jurul vârstei de 5-6 ani, când am observat că obiecte uşoare din diferite materiale şi, mai ales, de diferite dimensiuni se lipeau de palma mea stângă. Aderau fără excepţie. Copil fiind şi capacitatea de discernământ la acea vârstă nefiind foarte dezvoltată, eram convinsă că aceste forţe care se manifestă prin palma mea stângă sunt absolut normale, că ceea ce mi se întâmplă e absolut firesc”, a spus Lavinia Tatomir.

”Nu m-a speriat atunci, dar mai târziu, la şcoală fiind, colegii mei şi profesorii mei de fizică au sesizat că ceva se manifestă ciudat prin fiinţa mea şi cam tot atunci a început mediatizarea cazului meu. Cam atunci am început să înţeleg că mă aflu în posesia unor daruri mai speciale”, a declarat Lavinia în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3, acum ceva vreme.

Lavinia Tatomir avea 16 ani când l-a întâlnit pe Andrei Pintea

Adrian Pintea era unul dintre cei mai râvniți actori ai vremii. După o căsnicie eșuată și mai multe iubiri ”nebune”, actorul o întâlnește pe Lavinia Tatomir. El avea 43 de ani, ea 16. Lavinia Tatomir era fiica medicului actorilor Teatrului National din Craiova. Diferența de vârstă dintre cei doi, când s-au căsătorit, era de aproape 27 de ani. Pe 25 decembrie 2000, Lavinia Tatomir, proaspătă studentă la Medicină, a devenit doamna Pintea.

Șapte ani mai târziu, Adrian Pintea a încetat din viață în dupã-amiaza zilei de vineri 8 iunie 2007, la Spitalul Clinic Fundeni, unde a fost internat în stare gravă. Lavinia Tatomir a fost nevoită să se ”lupte” cu familia actorului pentru drepturile ei de văduvă. Viața merge înainte, iar la Craiova și-a întâlnit din nou sufletul-pereche.


I s-a oprit inima după 7 luni de suferință. Avea 52 de ani

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre